Bestellen en betalen

iDeal:    Uw online bestelling betalen via uw eigen bankomgeving.

Bij het afrekenen van de bestelling wordt u doorgeleid naar onze paymentprovider Pay.nl, waar de betaalopdracht, beveiligd, voor u klaar staat. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

 

Mister Cash:  De online betaalwijze voor onze Belgische klanten

Bij het afrekenen van de bestelling wordt u doorgeleid naar onze paymentprovider Pay.nl, waar de betaalopdracht, beveiligd, voor u klaar staat. 

 

Riverty:   veilig achteraf betalen  

Riverty voert voor Tooltopper.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Riverty via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Tooltopper betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250,- als u voor de eerste keer betaalt via Riverty. Bent u al bekend bij Riverty kunt u betalen tot een bedrag van € 500,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Riverty website.

 

Betaling met creditcard 

Wij accepteren creditcards van Visa, Mastercard en American Express

 

Bankoverschrijving

U kunt ook via conventioneel bankieren het bedrag naar ons overmaken.
Onze bankgegevens zijn: 
Rabobank: :NL25 RABO 01.606.103.62
en voor internationale overboekingen:
IBAN: NL25RABO0160610362 
BIC: RABONL2U
Ten name van: Tooltopper te Delfzijl.
Graag altijd onder vermelding van uw factuur- en/of ordernummer.

Bezig met laden...