Sorteer op:
Spanstift Iso 8752 (oude Norm Din 1481) Zwart

Vanaf

Spanstift Staal Din 1481

Vanaf

Spanstift Staal Din 1481

Vanaf

Spanstift Staal Din 1481

Vanaf

Spanstift Staal Din 1481

Vanaf

Spanbus

Voor het bevestigen van machine onderdelen wordt vaak een spanbus gebruikt. Het grote voordeel hiervan is dat er tijdens het bevestigen geen axiale uitlijnfouten ontstaan. Bij Tooltopper vindt u spanbussen van hoogwaardige kwaliteit, die in diverse lengtes verkrijgbaar zijn. Om het vinden van de juiste spanbus voor uw klus makkelijker te maken, kunt u gebruik maken van onze zoekfilters. In ons assortiment vindt ook heel eenvoudig andere gereedschappen en materialen, zoals een splitpen of borgveer.

Wat is een spanbus?

Deze bevestigingsmaterialen worden vaak gebruikt bij klussen omdat ze grote afschuifkrachten kunnen overbrengen. Ze hebben een holle verende stift die in een gat getikt kan worden. Naast spanbussen, vindt u bij Tooltopper ook hamersschroevendraaiers en meetgereedschap. U profiteert bij ons van vaste lage prijzen. Bovendien worden uw producten snel geleverd zodat u direct kunt beginnen aan uw klus.

Spanbus verwijderen

Met een pendrijver, een hamer en een flinke portie geduld kunt u zelf een spanbus verwijderen. U moet de as steeds in de juiste positie brengen om erbij te kunnen. Eventueel kunt u een gat boren in het onderliggende plaatje dat in de weg zit, dan kunt u er beter bij. Hierna meet u de spindelmaat op en de diameter van de ronde naafjes die zich aan de zijkanten bevinden. Zo maakt u stappen in het verwijderen. Heeft u verdere vragen over hoe u een spanbus moet verwijderen? Neem dan gerust contact met ons op.

Spanbus Din 1481

Tooltopper biedt u de spanbus Din 1481 in drie afmetingen aan: 4x40 mm, 4x50 mm en 5x50 mm. Dit klus artikel kan voorzien zijn van een eenzijdige afschuining, is gemaakt van staal en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Bent u op zoek naar de spanbus Din 1481? Tooltopper heeft diverse bussen en pennen in huis. In ons assortiment vindt u dus alles wat elke professional of doe-het-zelver nodig heeft om te kunnen klussen.

 

Bezig met laden...