Sorteer op:
Kelfort Spijkerpluggen Platkop

Vanaf

Nagelpluggen

Metaalplaten, kabels en pijpbeugels eenvoudig monteren doet u met de nagelpluggen van Tooltopper. Deze bevestigingsmaterialen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen, zijn gemaakt van nylon en variëren in afmeting tussen 5x40 en 8x80 millimeter. De nagelplug wordt in de tijdbesparende doorsteekmontage door het montagestuk gevoerd. Bij het intikken van de nagelschroef spreidt de huls open en verankert in het materiaal. Kies voor betrouwbaarheid en eenvoud in gebruik met de voordelige nagelpluggen van Tooltopper.

Nagelpluggen gebruiken

U kunt op de volgende manier nagelpluggen gebruiken. Boor een gat door het materiaal dat u gaat bevestigen en door de ondergrond. Zorg ervoor dat de diameter van het gat iets kleiner is dan die van de nagelpluggen, maar dat het verschil kleiner is dan één millimeter. Breng de nagelplug aan en sla deze met een hamer in het gat. Wanneer u op zoek bent naar een kozijnpluggasbetonplug of van plan bent om nagelpluggen te gebruiken, dan kunt u ze voordelig bestellen in onze webshop.

Kelfort nagelpluggen

Kelfort heeft een breed assortiment kwaliteitsproducten die zijn afgestemd op professioneel gebruik in de bouw en industrie. Wij bieden u dan ook met veel trots Kelfort nagelpluggen aan. Deze pluggen hebben een optimale klemming in alle bouwstenen en zorgen voor een tijdbesparende montage. Steeds meer professionals en doe-het-zelvers ontdekken de kwaliteit en het gebruiksgemak van Kelfort nagelpluggen en diverse pluggen en ankers.

 

Bezig met laden...