Sorteer op:
Veerring, Din 127b Rvs

Op voorraad

Vanaf

Veerring Gewelfd, Din 128a Mv

Vanaf

Tandveerring Din 6798a Galv.verzinkt

Vanaf

Golfveerring Elvz. D137b

Vanaf

Veerring Din 137 B Galv.verzinkt

Vanaf

Veerring thermisch verzinkt m8 din 127

Vanaf

Tandveerring Elv Din 6798a

Vanaf

Veerring Elv DIN 127B M7

Veerring

Met een veerring wordt tijdens het klussen voorkomen dat een moer los trilt. De meest voorkomende vormen zijn tandveerringen. Het voordeel van deze soort veerringen is dat ze zorgen voor meer stevigheid. Het assortiment van Tooltopper biedt u bevestigingsmaterialen en verschillende veerringen met diverse afmetingen. Kies uw veerring met de juiste sterkte voordelig in onze webshop!

Veerring monteren

Een veerring monteren doet u in combinatie met een bout. Het is belangrijk dat u een gat boort in de te verbinden materialen. Neem een passende bout die u vervolgens helemaal door beide delen steekt. Plaats een veerring aan de moerzijde om te voorkomen dat de verbinding lostrilt. Plaats op de kop een passende sleutel voor het aandraaien en plaats op de bijpassende moer een geschikte steek- of ringsleutel. Draai de moer stevig op de bout terwijl u de kop fixeert. Heeft u vragen over hoe een veerring te monteren? Neem dan contact met ons op!

Veerring rvs

Roestvrijstaal is een duurzaam materiaal en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. De hardheid van een veerring van rvs wordt bepaald door de hoeveelheid koolstof. Een staalsoort met veel koolstof is moeilijker bewerkbaar. Diverse klusartikelen worden van dit staal gemaakt. Kortom, een veerring van rvs komt goed van pas als u veel met moeren en bouten werkt. In ons assortiment vindt u naast sleutelgereedschappen en sets, ook diverse ringen waaronder de carrosseriering van topkwaliteit!

Gegolfde veerring

Wij raden u aan om bij het plaatsen van korte bouten en schroeven een gegolfde veerring te gebruiken. Door de verende werking van deze ring blijft uw bout of schroef stevig zitten. Tooltopper levert roestvrijstalen en stalen ringen met een lange levensduur. Ins ons ruime assortiment ontdekt u de gegolfde veerring, sluitringen en carroserieringen die bij uw klus passen.

Bezig met laden...