Sorteer op:
Kelfort Zelfborende Plaatschroef, Gegalv.

Vanaf

Kelfort Snelbouwschroeven

Vanaf

Kelfort Kelfort Snelbouwschroeven Gefosfateerd

Vanaf

Kelfort Spaanplaatschroef Platte Kop RVS A2

Vanaf

Kelfort Spaanplaatschroef Torx Rvs

Vanaf

Kelfort Kelfort Spaanplaatschroeven Platte Kop Deeldraad

Vanaf

Kelfort Kelfort Spaanplaatschroeven Platte Kop

Vanaf

Kelfort Spaanplaatschroeven Platte Kop

Vanaf

Kelfort Houtschroef, Messing Vernikkeld

Vanaf

Kelfort Houtschroef, Messing

Vanaf

Kelfort Gevelplaatschroef Voor Trespa

Vanaf

Kelfort Gevelplaatschroef Type A Met Elastomeerring Rvs

Vanaf

Kelfort Plaatschroef Bolcilinderkop Philips Gegevalv. Din 7981ch

Vanaf

Kelfort Metaalschroef Philips, Ck Gegalv. Din 7985h

Vanaf

Kelfort Metaalschroef Philips, Vk Gegalv. Din 965h

Vanaf

Metaalschroef Mess. Vk Din 963

Vanaf

Boorschroef Elv Din 7504-m Robertson Kop

Vanaf

Betonschroef Multi-monti

Vanaf

Metaalschroef Bol Philips, Din 7985 Rvs

Vanaf

Zelftappendeplaatschroef Pkk Philipsdrive Din 7982 Galv.verzinkt

Vanaf

Zelftappendeplaatschroef Ckk Philipsdrive Din 7981 Galv.verzinkt

Vanaf

Metaalschroef Rvs Vk Din963

Vanaf

Flamco Stokschroef

Op voorraad

Vanaf

GB Stokeind Met Zeskantsleutelvlak Met Torx Indruk

Vanaf

Pagina

Schroeven

Er zijn oneindig veel klussen waarbij u te maken heeft met verschillende soorten schroeven. Tooltopper is de beste plek om deze aan te schaffen. In ons uitgebreide assortiment vindt u schroeven van veel bekende merken. Hier vindt u altijd het juiste type voor uw klus. Naast diverse schroeven kunt u als professional of doe-het-zelver bij Tooltopper terecht voor onder andere handgereedschapelektrisch gereedschap en werkkleding!

Houtschroeven

Houten delen aan elkaar verbinden doet u eenvoudig met onze houtschroeven. Wij bieden diverse maten, uitvoeringen en u kunt ze gebruiken voor verschillende houtsoorten. Bij Tooltopper kunt u onder andere terecht voor een houtschroef van messing waarbij u de keuze heeft tussen wel of niet vernikkelde varianten. Monteren van houten constructies wordt een stuk eenvoudiger wanneer u onze speciale houtschroeven gebruikt!

Metaalschroeven

Bij Tooltopper vindt u metaalschroeven in verschillende soorten en afmetingen voor een scherpe prijs! U heeft bij ons de keuze uit soorten van messing, RVS en staal en met een verzinkte cilinderkop. Voor u met het daadwerkelijke schroeven begint, doet u er verstandig aan om het metaal eerst voorzichtig voor te boren met een klein metaalboortje. Daarna draait u de metaalschroef met een door u gekozen schroevendraaier in het voorgeboorde metaal. Bij Tooltopper vindt u naast metaalschroeven, bevestigingsmaterialen, ook alles om veilig te kunnen klussen met onder andere werkhandschoenen en oogbescherming!

Soorten schroeven

In het brede assortiment van Tooltopper vindt u diverse soorten schroeven. Wat dacht u bijvoorbeeld van betonschroeven, hout- en spaanplaatschroeven of plaatschroeven? Deze laatste zijn gemaakt van gehard staal en ideaal om onderdelen van metaal, beplating en kunststof platen eenvoudig te bevestigen. Naast de juiste keuze uit de verschillende soorten schroeven is het ook belangrijk dat u de juiste schroevendraaier kiest. Een te kleine schroevendraaier kan namelijk de schroef beschadigen en een te grote schroevendraaier kan een negatieve invloed hebben op de constructie.

Schroeven online kopen

Wanneer u geen tijd heeft om naar de bouwmarkt te gaan, bieden wij u het gemak van schroeven online kopen. Ons brede assortiment bestaat uit schroeven voor de meest diverse toepassingen. Hierin ondersteunen wij zowel de professional als de doe-het-zelver. Naast schroeven, kunt u bij ons ook kiezen uit nagels en nieten en pluggen en ankers. Wij onderscheiden ons door klusartikelen te leveren van de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Schroeven online kopen is de snelste manier om de gebruiksvriendelijkheid en het perfecte resultaat van onze gereedschappen en materialen zelf te ervaren!

 

Bezig met laden...