houtschroeven

Sorteer op:
Kelfort Spaanplaatschroef Torx Rvs

Vanaf

Kelfort Spaanplaatschroef Torx Rvs

Vanaf

Kelfort Spaanplaatschroeven Platte Kop

Vanaf

Kelfort Spaanplaatschroeven Platte Kop

Vanaf

Makita Schroeflint Gips Fosfateerd

Vanaf

Kelfort Snelbouwschroeven

Vanaf

Kelfort Gevelplaatschroef Type A Met Elastomeerring Rvs

Vanaf

Kelfort Gevelplaatschroef Voor Trespa

Vanaf

Kelfort Snelbouwschroeven

Vanaf

Kelfort Spaanplaatschroeven Platte Kop

Vanaf

Kelfort Houtschroef, Messing Vernikkeld

Vanaf

Kelfort Houtschroef, Messing

Vanaf

Makita Schroeflint Gips Fosfateerd

Vanaf

Spaanplaatschroef Platverzonken Kop Pozidrive, Rvs

Vanaf

Spaanplaatschroef Torx Verz. 6x160 Verzinkt

Vanaf

Powers Fasteners Zelftappende Betonschroef

Vanaf

SPAANPLAATSCHR.POZD.GEEL VERZ. 3.0X12 PK 5MM
Fermacellschroeven Makita 3.9X30MM Gefosf
Spaanplaatschroef Pkk Pozidrive Galv.Verzinkt 3.5X13 Pk
Spaanplaatschroef Torx RVS A2 Deeldraad Pk Din 9135 8.0X60MM
Spaanplaatschroef Torx 30 RVS A4 6,0X100MM
Spaanplaatschroef Platverzonken Kop Torx, RVS A2 5,0X40 Torx 25
SPAANPLAATSCHROEF TORX RVS A4 5,0X70 TORX 25 5,0X70 TORX 25
SPAANPLAATSCHROEF TORX RVS A4 5,0X50 TORX 25 5,0X50 TORX 25

Houtschroeven

Ontdek ons brede assortiment houtschroeven voor lage prijzen. Wij bieden u schroeven aan van gerenommeerde merken als Makita en Kelfort. Bij ons kunt u onder andere kiezen uit afmetingen tussen 2,5x10 millimeter en 8x60 millimeter. Voor elke klus leveren wij de juiste schroef. Naast houtschroeven, kunt u bij Tooltopper ook terecht voor handgereedschapelektrisch gereedschap en werkkleding. Ontdek de mogelijkheden in onze webshop!

Rvs houtschroeven

Voor de meeste buiten klussen worden rvs houtschroeven gebruikt omdat ze bij weer en wind roestbestendig zijn. Ze zijn gemaakt van een legering van ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Onthoud: hoe dikker de schroef, hoe groter de kans dat hout gaat splijten. Onze rvs houtschroeven zijn ideale bevestigingsmaterialen. Ze worden snel geleverd, gaan lang mee en zijn zeer veelzijdig, dus altijd handig om in uw gereedschapskist te hebben!

Houtschroeven torx

De torx bit werkt alleen met houtschroeven in torx uitvoering. Deze hebben een stervormig uiteinde met zes inkepingen. Het verschil tussen een torx schroef en een normale is dat de kracht die u zet tijdens het klussen beter wordt overgebracht op de schroef. Nog een groot voordeel is dat er bij correct gebruik minder kans is dat de torx bit uit de schroef schiet. Houtschroeven met torx kop van Tooltopper zijn dus makkelijk in gebruik en bovendien voordelig!

Houtschroeven soorten

Fermacellschroeven, kozijnschroeven en houtschroeven van messing vallen onder de houtschroeven soorten die het assortiment van Tooltopper u biedt. Qua materiaal heeft u de keuze uit het eerdere genoemde messing, rvs en staal. Voor elke klus vindt u bij Tooltopper het juiste materiaal voor een voordelige prijs, kies bijvoorbeeld de metaalschroef die u nodig heeft. Neem een kijkje in onze uitgebreide webshop en maak uw keuze uit diverse houtschroeven soorten!

Houtschroeven kopen

Van plan om houtschroeven te kopen? Dan hebben wij goed nieuws! Bij Tooltopper vindt u namelijk uitsluitend de beste kwaliteit diverse schroeven en vele andere klusartikelen. Het is voor zowel professionals als hobbyisten altijd handig om verschillende materialen, zoals pluggen en ankers in huis te hebben. U weet maar nooit wanneer een uitdagende klus zich aandient! Bij ons kunt u dus uw houtschroeven voordelig kopen. Elke professional en doe-het-zelver kan in onze veelzijdige webshop terecht!

 

Bezig met laden...