Sorteer op:
Kelfort Dubbelzijdige Tape 25Mtrx50MM
Tape Dubbelzijdig

Op voorraad

Vanaf

3M™ Klittenband 2 Keer 25 x 1,25 MM Zwart
3M™ Dubbelzijdig Tape

Vanaf

3M™ Dubbelzijdig tape 25 x 2,5 MM Transparant
3M™ Dubbelzijdig Tape 25 X 2,5 MM Zwart
3M™ Dubbelzijdig tape 25 x 2,5 MM Zwart
3M™ Dubbelzijdig Tape Met Velcro Klittenband 25 x 2,5 MM Zwart
3M™ Dubbelzijdig Tape 19 x 11 MM Clear
3M™ Klittenband 2 Keer 25 x 1,25 MM Transparant
3M™ Dubbelzijdig Tape 19 X 5,5 MM Grijs

Dubbelzijdig tape

Één van de meest veelzijdige bevestigingsmaterialen is dubbelzijdig tape. Bij bijna elke klus komt dit hulpmiddel goed van pas. Denk aan het leggen van vloerbedekking of om spiegels op te hangen. In het ruime assortiment van Tooltopper vindt u diverse tapes. De afmetingen variëren van 19x5.5 mm tot 25mtrx50 mm. U vindt bij ons diverse klusartikelen van hoogwaardige merken voor een scherpe prijs en u profiteert bij ons van een snelle levering!

Dubbelzijdig tape 3M

Naast enkelzijdig tape hebben wij ook dubbelzijdig tape van het merk 3M in ons assortiment. Dit merk begrijpt als geen ander dat klussers efficiënt willen werken en dit komt terug in hun producten. De vrijwel onzichtbare bevestiging die u met dubbelzijdig tape van het merk 3M bereikt, houdt oppervlakken glad, zelfs randen zijn onzichtbaar vanwege de transparantie. Het is snel en makkelijk te gebruiken, ontdek uw voordeel in onze webshop!

Dubbelzijdig tape verwijderen

Tape is erg fijn om mee te werken, tot het verwijderd moet worden. Als u dubbelzijdig tape wilt verwijderen, is die sterke lijm een stuk minder fijn. Let op dat er geen lijmresten achterblijven. Is dit toch het geval? Wrijf dan met een doekje een beetje schoonmaakazijn over de lijmresten en spoel na een paar minuten de azijn weg met water. Ons advies bij het verwijderen van tape? Trek de tape onder een hoek van 45 graden los. Trek hierbij niet te hard of te snel. Zorg er ook voor dat de temperatuur van de ruimte boven de 5 graden ligt. Dubbelzijdig tape verwijderen wordt hiermee heel eenvoudig!

Sterke dubbelzijdige tape

Bij Tooltopper vindt u sterke dubbelzijdige tape die eenvoudig en snel te gebruiken is. Dit hulpmiddel maakt het gebruik van dunnere en lichtgewicht materialen mogelijk. Daarnaast is het een zeer krachtige en stabiele verbindingsmethode. Deze tape met industriële kracht maakt het zeer eenvoudig om snel en eenvoudig projecten te realiseren en reparaties uit te voeren. Sterke dubbelzijdige tape van hoge kwaliteit voor uw klus vindt u eenvoudig in onze webshop!

Dubbelzijdig tape transparant

Met dubbelzijdig tape wat transparant is, profiteert u van een vrijwel onzichtbare bevestiging, die oppervlakken glad houdt. Dit hulpmiddel is geschikt voor hobbyklussen, reparaties en lichte bevestigingen. Het tape is eenvoudig af te snijden en van de rol los te maken. De snelle en permanente verlijmingsmethode van ons dubbelzijdig tape transparant zorgt voor een hoge sterkte en duurzaamheid op de lange termijn.

Dubbelzijdig tape kopen

Bent u van plan om dubbelzijdig tape te kopen? Dan bent u bij Tooltopper aan het juiste adres! In ons ruime assortiment vindt u tape voor elke klus. Ons tape is van hoge kwaliteit en zeer sterk. Neem bij vragen contact op met onze medewerkers. Zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Naast tape vindt u nog vele andere klusmaterialen in onze webshop. Voordelig dubbelzijdig tape kopen doet u in onze webshop!

 

Bezig met laden...