accugereedschap

Sorteer op:
Pagina

Accu gereedschap

Bent u op zoek naar accu gereedschap dat wordt gebruikt door echte professionals? Uw zoektocht is nu afgelopen! Bij Tooltopper bieden wij hoge kwaliteit apparaten aan voor de scherpste prijzen. Wij hebben voor u de nieuwste elektrische gereedschappen in huis, zodat u voor elke klus voorbereid zult zijn. Wanneer u accu gereedschap nodig heeft, kunt u altijd onze webshop raadplegen voor de meest innovatieve apparaten.

Accu gereedschap Hitachi Hikoki

Vanaf 1 juni 2018 is de naam van het accu gereedschap van Hitachi veranderd naar Hikoki. Voor u verandert er niets, want de apparaten blijven gewoon dezelfde kwaliteit behouden. Wij hebben al jarenlang onder andere de nieuwste slijp, zaag en boormachines van dit merk in ons ruime assortiment, dus bij ons zit u meteen op de juiste plaats! Het accu gereedschap van Hitachi oftewel Hikoki heeft in onze webshop altijd een speciale plaats en wij zullen u jarenlang de nieuwste apparaten aanbieden.

Accu gereedschap DeWalt

Tooltopper is dé specialist die de meest professionele gereedschappen van gerenommeerde A-merken aanbiedt. Het accu gereedschap van DeWalt is geen uitzondering! Werkzaamheden zoals boren, zagen en slijpen vereisen een bepaald niveau aan nauwkeurigheid, veiligheid maar ook gemak. Onze Accu boormachines zijn voorzien van een interne beveiliging bij overhitting en een juiste grip. Andere elektrische apparaten zoals onze stationaire machines zijn zodanig ontwikkeld om gebruiksvriendelijkheid en veiligheid te bevorderen. Het accu gereedschap van DeWalt voldoet aan alle bovenstaande eisen.

Accu gereedschap Makita

Voor de meest hoogwaardige A-merken bent u bij Tooltopper aan het juiste adres als het om accu gereedschap. Makita is een merk dat zich alleen bezighoudt met het ontwikkelen van gereedschappen zoals onder andere acculampen, boren en slijpers waardoor u zeker weet dat onze apparaten komen van erkende specialisten. Daarnaast is Makita heer en meester onder de accugereedschappen wegens de ontwikkeling van de nieuwste accu’s. De nieuwe 18 V LXT is een batterij dat toegepast kan worden op meer dan 170 soorten apparaten, zodat u niet voor elk elektrisch gereedschap een aparte accu hoeft aan te schaffen.

Alleen de beste merken maken deel uit van ons assortiment. Het accu gereedschap van Makita wordt altijd vernieuwd naar aanleiding van de vraag. Op sommige werkplekken heeft u een groter bereik nodig waardoor snoeren niet gewenst zijn. Makita produceert daarom steeds meer apparaten die gebruik maken van accu’s en deze worden altijd geleverd met een hoge kwaliteit. Heeft u voor een bepaalde klus een geschikte apparaat nodig? Neem dan gerust contact met ons op.