accuboor-/schroefmachines

Sorteer op:
Pagina

Boormachine accu

Bij Tooltopper vindt u een ontzettend ruim aanbod aan boormachines. Heeft u een boormachine nodig met accu? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze boormachines zijn uitgerust met allerlei extra functies, waardoor u veilig en nauwkeurig uw klus kunt klaren. Door middel van verschillende standen kunt u op een veelzijdige manier te werk gaan. De boormachine met accu heeft een ingebouwde beveiliging tegen overbelasting en bevat een interne rem die de kop meteen stopt bij het uitzetten van het apparaat.

Boormachine accu Makita

Bent u op zoek naar een boormachine van een gerenommeerd merk? Zoek dan niet verder! Bij Tooltopper kunt u een boormachine met accu bestellen van het merk Makita. Dit merk produceert al jarenlang de meest geavanceerde gereedschappen die worden gebruikt door verschillende erkende bouwbedrijven. Het elektrisch gereedschap van Makita is bijna ongeëvenaard als het gaat om innovatie, gemak en duurzaamheid. Of u nu op zoek bent naar elektrisch handgereedschap of accu gereedschap, de apparaten van Makita zijn zeker een aanrader.

Boormachine accu Metabo

Door een optimaal energieverbruik, een lange levensduur en een ontzettend krachtig vermogen is de boormachine met accu van Metabo één van onze meest populaire boormachines. U kunt ontzettend snel boren én flexibel werken, omdat u geen last heeft van een snoer. U vindt bij Tooltopper van het merk Metabo onder andere:

  • Boorschroevendraaiers
  • Boorschroefmachines
  • Slagmoersleutels

We hebben onder andere een boormachine met accu van Metabo met een extra handgreep, waardoor u meer controle heeft over het apparaat.

Boormachine accu kopen

Wilt u graag een boormachine met accu kopen? Dan zit u goed bij Tooltopper! U vindt bij ons niet alleen verschillende soorten boormachines, we bieden u ook complete sets inclusief accu lamp, accu’s en oplader. Het voordeel van meerdere accu’s is dat u met de ene kunt werken, terwijl u de andere oplaadt. Let wel op als u een boormachine met accu gaat kopen; niet elk apparaat wordt geleverd inclusief accu. Dit wordt duidelijk online aangegeven.