boorhamers

Sorteer op:
Pagina

Boorhamer kopen

Wilt u bij een betrouwbaar en erkend bedrijf een boorhamer kopen? Zoek dan niet verder, want bij Tooltopper hebben wij jarenlang de beste boorhamers verkocht aan talloze erkende bouwbedrijven. Ook ú als particulier kunt gebruik maken van deze professionele top tools! Klus nu gemakkelijker en effectiever met een boorhamer van een vooraanstaand merk. Hiermee boort of beitelt u moeiteloos door dik hout, steen en beton. Wanneer u een boorhamer gaat kopen, verwacht u natuurlijk dat deze lang meegaat, nauwkeurig zijn werk doet en gebruiksvriendelijk is. Onze producten maken deze verwachtingen meer dan waar. Met onze topmerken leveren wij u de kwaliteit die nodig is om al uw klussen succesvol te voltooien.

Boorhamer kopen waarop letten

Denkt u erover om een boorhamer te kopen en wilt u weten waarop u moet letten? Dan kan Tooltopper u daarbij helpen! Wij zetten hieronder puntsgewijs de stappen neer die van belang zijn. Deze tips zijn ook van toepassing als u op zoek bent naar een elektrische boormachine of breekhamer.

 

  • Stap 1: Bekijk hoe zwaar de klussen zijn. Wilt u gaten tot 22 millimeter boren? Dan voldoet een boorhamer in de lichte categorie. Het vermogen zit dan rond de 700 watt. Boorhamers die gaten kunnen boren tussen de 22.1 en 30 millimeter vallen onder de gemiddelde categorie. Voor gaten dieper dan 30 millimeter zult u moeten kijken naar de zware categorie. U herkent een boorhamer uit de zware categorie aan een vermogen dat boven de 1000 watt zit. Bij Tooltopper kunt u deze online aanschaffen.

 

  • Stap 2: Let op het gewicht van de boorhamer. Het vermogen bij elektrische gereedschappen is erg belangrijk, maar als u langdurig moet boren in het plafond, kan het gewicht ervoor zorgen dat u uw werk niet nauwkeurig genoeg uitvoert. Daarom raden wij aan om voor verschillende situaties een passende boorhamer te kopen.

 

  • Stap 3: Andere dingen waarop u moet letten zijn de afmetingen van de gaten die u wilt boren en het soort stroomtoevoer. U kunt kiezen uit accu of elektrisch handgereedschap. Bij Tooltopper hebben wij ook verschillende soorten boorkoppen te koop die u heel gemakkelijk kunt aansluiten.

Boorhamer kopen Metabo

Als u extra vermogen nodig heeft bij een zware klus dan is een boorhamer kopen van Metabo een uitstekende keuze! Deze zijn uiterst krachtig (800 watt +) en veelzijdig. De verschillende standen zorgen ervoor dat het apparaat gebruikt kan worden voor diverse situaties. U kunt ermee boren, maar het is ook uitermate geschikt voor breekwerkzaamheden. De boormachine is een onmisbare aanvulling bij de uitrusting van professionele klussers bedrijven. En ook ú kunt nu als particulier deze top tools in huis hebben! Als u nog vragen heeft wanneer u een boorhamer wilt kopen van Metabo, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Boorhamer kopen Makita

U maakt een verstandige keuze wanneer u besluit om een boorhamer te kopen van Makita. Dit hoogwaardig apparaat is ideaal voor gaten tot 12 millimeter maar kan ook tot 22 millimeter boren in beton. De boorhamer is met 2,6 kg licht in gewicht waardoor u urenlang comfortabel kunt doorwerken. U werkt als een echte professional wegens de uiterst krachtige kop en het razendsnelle toerental. Wanneer u een boorhamer wilt kopen van Makita, kunt u heel gemakkelijk online een bestelling plaatsen. Uw apparaat wordt dan razendsnel thuisgestuurd!