Sorteer op:
Hikoki Hak-breekhamer sds-max H45MEYWTZ
Milwaukee Breekhamer 3 kg SDS-plus
Hikoki Sds-max Hakhamer H41mb2wsz H41MB2WSZ
Hikoki Sds-max Hakhamer H60mcwsz H60MCWSZ
Hikoki Sds-max Hakhamer Uvp Bl Ahb H60meywtz H60MEYWTZ
Hikoki Hakhamer 30mm Zeskant H65sb3wtz H65SB3WTZ
Hikoki Hakhamer 28mm Zeskant H65sd3wtz H65SD3WTZ
Hikoki Laz Hakhamer 30mm Zeskant H70salaz H70SALAZ
Hikoki Laz Hakhamer 28mm Zeskant H70sdlaz H70SDLAZ
Hikoki Sds-max Hakhamer Bl H41mewsz H41MEWSZ
Metabo Beitelhamer Sds Max Metabo Mhev 11 Bl MHEV 11 BL
Metabo Combihamer Sds Max Metabo Khev 11-52 Bl KHEV 11-52 BL
Metabo Combihamer Sds Max Metabo Kh 5-40 KH 5-40
Metabo Beitelhamer Sds-max Metabo Mhev 5 Bl MHEV 5 BL
Metabo Boorhamer Sds-max Metabo Khev 8-45 Bl KHEV 8-45 BL
Metabo Boorhamer Sds-max Metabo Khev 5-40 Bl KHEV 5-40 BL
Makita 230v Breekhamer Hm1214C
Makita 230v Breekhamer Hm1213C
Makita 230v Breekhamer Hm1111C
Makita 230v Breekhamer Zeskant Hm0810T
Makita 230v Breekhamer Met Verlengde Greep Hk1820L
Makita 230v Breekhamer Hk1820
Makita 230v Breekhamer Hk0500

Breekhamer kopen

Renovatie klussen gaan niet zonder slag of stoot, dat moge duidelijk wezen. Maar stevige materialen als steen, beton en asfalt zijn wel lastig om doorheen te komen. Wanneer dat toch uw doel is, doet u er zeer verstandig aan om een professionele breekhamer te kopen! Tussen het elektrisch gereedschap van Tooltopper vindt u gelukkig precies wat u nodig heeft om de zwaardere klussen te klaren. Wij nemen enkel de meest vooraanstaande merken op in ons uitgebreide assortiment. Hier kunt u een breekhamer kopen die precies aan uw wensen en voorkeuren voldoet!

Welke breekhamer kopen?

U heeft de meest uitgebreide keuzemogelijkheden tussen al ons elektrisch handgereedschap. Dus welke breekhamer kunt u het beste kopen? Dat hangt helemaal van uw voorkeuren af. Op onze website vindt u apparaten met verschillende vermogens. In de uitgebreide productbeschrijving ziet u bovendien precies hoe zwaar ieder model is en ook de geschiktheid per soort oppervlak. Dergelijke zaken kunnen de gebruiksvriendelijkheid voor u beïnvloeden. Weet u nog steeds niet welke breekhamer kopen voor u het verstandigste is? Neem dan gerust contact met ons op!

Breekhamer kopen Makita

Afhankelijk van de klus kunt u bij Tooltopper de ideale breekhamer kopen van het merk Makita. Kies voor uitgebreide wendbaarheid of een compact formaat. Een model met verlengde greep, die het gemakkelijker maakt om tegels en plavuizen te doorbreken, vindt u ook bij ons. Handmodellen die relatief weinig vibraties opwekken zijn heel gebruiksvriendelijk. Ook een dergelijke breekhamer kunt u kopen van Makita! Laat de zware jongens zich bewijzen door het zwaarste werk voor u te doen.

Elektrische breekhamer kopen

Met het grootste gemak kunt u bij Tooltopper uw elektrische breekhamer kopen. Bestellingen kunnen ook naar het buitenland worden verzonden! Ook elektrische boor- en zaagmachines voor lichte én zware klussen vindt u volop bij ons. Dankzij onze overzichtelijke webshop selecteert u precies de eigenschappen die u voor uw klus(sen) nodig heeft. En wanneer u er niet uit komt, staan onze professionals voor u klaar met persoonlijk en deskundig advies. Dat maakt het zo aantrekkelijk om uw elektrische breekhamer te kopen bij Tooltopper!

 

Bezig met laden...