Sorteer op:

Bovenfreesmachine

Wanneer u hout of kunststof op een professionele manier wilt bewerken, dan kunt u niet zonder een bovenfreesmachine. Hiermee werkt u heel gemakkelijk randen af in verschillende profielen en maakt u sleuven als een echte expert! In onze webshop vindt u freesmachines van verschillende afmetingen. Ook heeft u veel keuze qua toerental. Hoe hoger het toerental, des te sneller de machine werkt. Of u nu aan de slag wilt met hard of zacht hout of warmtegevoelige materialen, Tooltopper heeft voor u het juiste apparaat beschikbaar! Met een lange levensduur, hoge kwaliteit en een uitstekend gebruiksgemak heeft u met een bovenfreesmachine van Tooltopper een prachtig staaltje technologie in huis!

Bovenfreesmachine hout

Zoekt u een hoogwaardige bovenfreesmachine om hout mee te bewerken? Bij Tooltopper bent u op de juiste plek! In onze webshop vindt u elektrisch gereedschap van wereldberoemde merken dat lang meegaat en gemaakt is volgens de nieuwste ontwikkelingen. Bij de aanschaf van een bovenfreesmachine maakt u in hout de prachtigste gleuven of rondt u randen af als een echte professional! Met een handige afzuiging vangt u vrijgekomen houtsnippers en stofdeeltjes heel eenvoudig op. Ook andere apparaten voor houtbewerking vindt u bij ons online. Zo kunt u een elektrische schaaf of schuurmachine kopen.

Bovenfreesmachine Festool

Randen afronden, afkanten, groeven en profielen frezen doet u uitstekend met een bovenfreesmachine van Festool. Het elektrische handgereedschap van dit hoogwaardige merk zijn zo ontworpen dat u er gemakkelijk, snel en comfortabel mee kunt werken. De bovenfreesmachine wordt geleverd inclusief afzuiging, zodat u netjes en veilig aan de slag kunt. Bovendien kunt u de freesdiepte zeer nauwkeurig instellen. U bestelt de bovenfreesmachine van Festool eenvoudig online bij Tooltopper!

Bovenfreesmachine kopen

Ook voor andere werkzaamheden kunt u een bovenfreesmachine kopen. Naast het maken van gleuven en profielranden kunt u vormen uitfrezen met sjablonen en zeer precies zagen. U kunt het beste kiezen voor een bovenfreesmachine met instelbaar toerental, zodat u dit kunt aanpassen aan de hardheid van het materiaal waarmee u werkt. Bij Tooltopper bent u daarom aan het juiste adres; bij ons kunt u een bovenfreesmachine kopen die hieraan voldoet!

 

Bezig met laden...