nietmachines

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Elektrische tacker

Vastigheid. Dat is een eigenschap die we bij Tooltopper zeer kunnen waarderen. En u waarschijnlijk ook, zeker wanneer u gaat klussen, verbouwen of anderszins. In dat geval komt een elektrische tacker wel heel goed van pas! Met dit handige elektrische gereedschap zet u met nieten en nagels houten platen en planken muur- en muurvast. Dankzij ons brede aanbod vindt u altijd het apparaat dat aan al uw wensen en voorkeuren voldoet. Stevige verbindingen maken begint - en eindigt - met een elektrische tacker!

Elektrische tacker Metabo

Vertrouwt u enkel op de vooraanstaande merken zodra u elektrisch handgereedschap gaat aanschaffen? Wij ook! En in dat geval kunnen wij u een elektrische tacker van Metabo van harte aanbevelen. In ons brede aanbod zijn diverse modellen opgenomen, die ieder bedoeld zijn voor het inschieten van spijkers en nieten van verschillende formaten. Hoeveel kracht uw apparaat hierachter zet, is helemaal aan u. Met een elektrische tacker van Metabo kunt u het vermogen namelijk helemaal zelf instellen!

Elektrische tacker 30 mm

Bent u op zoek naar een professionele en gebruiksvriendelijke elektrische tacker die 30 mm lange spijkers en nietjes aankan? Dan moet u zeker bij Tooltopper zijn! Ook voor het inslaan van kleinere spijkers bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u uw elektrische tacker voor spijkers van 30 mm of kleiner gebruiken? Bekijk dan ons brede online assortiment of neem voor vragen contact op met onze deskundige klantenservice. Hier ontvangt u persoonlijk advies over het beste apparaat voor uw situatie.

Elektrische tacker nieten en spijkers

Er bestaan diverse manieren om materialen aan elkaar te bevestigen. De elektrische tacker voor nieten en spijkers is daar één van. In plaats van constant hameren, krijgt u de kleine onderdelen in één keer door het gewenste materiaal heen. Bovendien is per ongeluk een spijker inslaan er niet bij; hiertegen is een handige beveiliging aangebracht. Kunt u wel een elektrische tacker voor nieten en spijkers gebruiken of werkt u met zwaardere materialen? In dat geval komt een elektrische slagmoersleutel misschien beter van pas.

Welke elektrische tacker kopen?

Keuze is altijd reuze. Maar welke elektrische tacker moet u kopen? Dat hangt helemaal af van uw wensen. Ieder apparaat richt zich op spijkers en nieten van een bepaalde grootte. Onze overzichtelijke website laat gelukkig duidelijk zien voor welke formaten dit geschikt is. Ook de capaciteit van het magazijn voor nieten en spijkers kan doorslaggevend zijn. Weet u nog steeds niet welke elektrische tacker u het beste kunt kopen? Neem dan gerust contact met ons op. Of lees op uw gemak de uitgebreide beschrijvingen van onze apparaten door. Wellicht vindt u nog meer gereedschappen en accessoires die uw klussen een stuk aangenamer en gemakkelijker maken, zoals een elektrische zaagmachine. En fluiten bij het werken? Dat is niet eens zozeer meer nodig zodra u besluit een bouwradio te kopen!