schaafmachines

Sorteer op:
Hikoki Schaafmachine p20sfwaz P20SFWAZ
Makita 230v Schaaf Kp0810K
Makita 230V Schaaf 0011 00
Hikoki Schaafmachine P20Sa2Uaz

Elektrische schaaf

Bij Tooltopper bent u aan het juiste adres voor uw elektrische schaaf! In onze webshop heeft u een ruime keuze aan topmachines, waarmee u deuren, kasten en andere oppervlaktes kunt schuren en schaven. Voor klussen waarbij een normale schuurmachine niet genoeg power heeft, is een elektrische schaaf de juiste oplossing! U kunt zowel hard als zacht hout schaven. De elektrische schaaf gaat ontzettend lang mee en is voorzien van een uiterst krachtige motor.

Elektrische schaaf Makita

Echt professionele merken schaafmachines bestelt u voordelig in onze webwinkel. Met een elektrische schaaf van Makita maakt u ruwe oppervlakken in een handomdraai glad. Ieder elektrisch handgereedschap van het merk is ontwikkeld om u als klusser te voorzien van het grootste gemak. Door het ergonomische handvat schaaft u heel comfortabel uren achter elkaar. Heeft u veel materiaal dat u wilt glad wilt schaven in een korte tijd? Dan is een elektrische schaaf van Makita dé oplossing!

Elektrische schaaf Festool

In onze webshop vindt u een ruim aanbod aan elektrisch gereedschap om al uw klussen af te ronden op een professionele manier. De elektrische schaaf van Festool is een apparaat dat onder andere wordt gebruikt om moderne meubelen af te ronden en sponningen te maken. Bestel daarnaast een bovenfreesmachine om de mooiste profielen te maken in hout of een elektrische boormachine om het hout te bevestigen.

Elektrische schaaf gebruiken

Om de meest ruwe houten oppervlaktes te schaven is het sterk aangeraden om een elektrische schaaf te gebruiken. Met een uiterst krachtig vermogen maakt u heel eenvoudig elk materiaal glad. Het apparaat is eenvoudig te bedienen, maakt weinig geluid en is voorzien van een afzuiging die houtafval gelijk opvangt. Hierdoor kunt u schoon en veilig werken. Heeft u nog vragen over het gebruiken van de elektrische schaaf? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van Tooltopper.

 

Bezig met laden...