scharen

Sorteer op:
Hikoki Platenschaar CE16SAUAZ
Makita 230V Plaatschaar Js1000
Makita 230V Knabbelschaar Jn1601
Hikoki Knabbelschaar Cn16Sa(La/Ua)

Elektrische knabbelschaar

Natuurlijk wilt u zo nauwkeurig mogelijk kunnen snijden wanneer u plaatstaal gaat bewerken. Een elektrische knabbelschaar van tooltopper is hierbij de steun en toeverlaat die u nodig heeft! Kies uit diverse modellen van vooraanstaande merken die het mogelijk maken om iedere gewenste vorm uit plaatstaal te snijden. Dankzij het lichte gewicht van dit elektrische gereedschap is het apparaat heel handig in gebruik en ideaal voor precisiewerk. Bekijk het ruime assortiment van Tooltopper en bestel uw elektrische knabbelschaar online!

Elektrische knabbelschaar Makita

Zowel onze klanten als wij zelf vertrouwen alleen op de allerbeste merken zodra het op professioneel gereedschap aankomt. Bekijk daarom zeker de verschillende elektrische knabbelschaar modellen van Makita in ons brede aanbod! Neem nou de populaire JS1000, een nauwkeurig elektrisch handgereedschap dat dubbelzijdig snijdt. Hierdoor wordt het materiaal dat u bewerkt niet onnodig wordt verbogen aan de randen! Dat maakt dit krachtige apparaat een prachtvoorbeeld van de precisie die alleen een elektrische knabbelschaar van Makita ten tonele kan brengen.

Elektrische knabbelschaar werking

Voor mensen die nog niet zo veel ervaring hebben met plaatstaal bewerken, is het heel handig om alvast iets over de elektrische knabbelschaar werking te weten. Zoals hierboven al beschreven staat, is het apparaat gemaakt om plaatstaal door te snijden. Dankzij de manier waarop het lemmet wordt vastgeklemd, is het niet mogelijk om figuren uit te snijden. Maar rechte stukken afzagen is geen enkel probleem!

De elektrische knabbelschaar werking is heel simpel. Zet een stuk plaatstaal vast met bijvoorbeeld een lijmklem. Zorg dat het uitsteekt en zet het apparaat er tegenaan. Activeer de knabbelschaar en duw zachtjes voort. Zo merkt u hoe de machine door het materiaal heen… tja… knabbelt! De naam die men aan het apparaat heeft gegeven is daarmee zo gek nog niet.

Een groot voordeel van de schaar is overigens dat deze kleine metaalsplinters maakt maar, in tegenstelling tot de slijptol of plasmasnijder, geen stof opwekt. Natuurlijk gebeurt dat wel zodra u het bewerkte plaatstaal mechanisch gaat slijpen. Draag daarom ook altijd de voorschreven hand-, oog- en mondbescherming!

Elektrische knabbelschaar kopen

Maak uw plaatstaal eenvoudig maar effectief op maat door bij Tooltopper uw elektrische knabbelschaar te kopen! Ook andere elektrische apparaten voor al uw andere klussen zijn bij ons volop verkrijgbaar. Zo kunt u bij ons een krachtige slijpmachine kopen waarmee u uw geknipte staal keurig afwerkt. Ook voor bevestiging van het ene materiaal op het andere hebben wij precies wat u zoekt. Zet nieten en spijkers bijvoorbeeld stevig vast met behulp van een elektrische tacker van Metabo! Al deze gebruiksvriendelijke apparatuur kunt u handig en voordelig online samen met uw elektrische knabbelschaar kopen. Natuurlijk bij Tooltopper!

 

Bezig met laden...