Sorteer op:
Fein Multimaster Fein Plus Start Set Mm 300 230v MM 300 230V
Fein Multimaster Fein Plus Top Set Mm 500 230v MM 500 230V
Hikoki Vlakschuurmachine Sv13Ya(La/Wb)
Metabo Multi-schuurder Fms 200 Intec
Dremel Dremel Multipro 25 Access. 230 V 3000-1/25 3000-1/25
Fein Multimaster Fein Max Top Set Mm 700 230v MM 700 230V
Hikoki Schuur-polijstmachine haaks SP18VAUAZ
Hikoki Bandschuurmachine Sb10V2(La/Wa)
Hikoki Vlakschuurmachine Sv12Sg(Lb/Wb)
Hikoki Excenter Schuurmachine Sv13ybwbz SV13YBWBZ
Hikoki Excenter Schuurmachine Sv15ycwbz SV15YCWBZ
Hikoki Vlakschuurmachine Sv12shwbz SV12SHWBZ
Hikoki Bandschuurmachine Sb8v2waz SB8V2WAZ
Metabo Vlakschuurmachine Metabo Sre 3185 SRE 3185
Hikoki Multi tool CV350VW1Z
Hikoki Haakse Schuurmachine Sat180l2z SAT180L2Z
Makita Excenterschuurmachine 300 Watt 125 Mm Diameter Bo5041k BO5041K
Makita Handpalm Vlakschuurmach 200 Watt 112x190 Mm Stofafz. Bo4565k BO4565K
Makita Bandschuurmachine 850 Watt 76x610 Mm 9924db 9924DB
Makita Bandschuurmachine 1200 Watt 100x610 Mm 9404 9404
Makita Stripschuurmachine 9x533mm 9032 (500 Watt) MAKITA 9032 (500 WATT)
Metabo Bandschuurmachine Metabo 1000 Watt - 75mm Bae75 BAE75
Metabo Handpalmschuurmachine Metabo Excenter Fsx 200 Intec FSX 200 INTEC
Metabo Handpalmschuurmachine Metabo Rechthoekige Zool Fsr 200 Intec FSR 200 INTEC
Pagina

Schuurmachine kopen

Bij Tooltopper kunt u eenvoudig online een hoogwaardige schuurmachine kopen. In een mum van tijd schuurt u de meeste ruwe oppervlaktes glad en worden verfresten heel gemakkelijk verwijderd. U vindt bij ons verschillende soorten schuurmachines, zoals band-, vlak-, excenter- en driehoekschuurmachines. Op deze pagina leest u meer over de verschillende types. Een schuurmachine kopen doet u bij Tooltopper. Wij bieden wereldberoemde merken aan zoals Makita, Hikoki Hitachi en Metabo voor scherpe prijzen!

Welke schuurmachine moet ik kopen?

Vraagt u zich af welke schuurmachine u moet kopen? Wij helpen u graag met uw keuze. Hieronder vindt u een overzicht met de verschillende soorten schuurmachines en waarvoor ze gebruikt worden.

  1. Vlakschuurmachine. Deze schuurmachine wordt het meest gekocht en gebruikt en is geschikt voor bijna iedere klus. Zo kunt u hiermee heel gemakkelijk oppervlakken en meubels afwerken. Een vlakschuurmachine heeft aan de bovenkant een comfortabel en ergonomisch handvat en aan de onderkant een zool die automatisch heen en weer schuurt. Zo hoeft u zelf weinig werkt te verrichten. Kies voor een vlakschuurmachine met een grote of kleine zool. Met een grote zool schuurt u een groter oppervlak veel sneller, maar een kleine zool is geschikt voor extra nauwkeurig werk.

  2. Driehoekschuurmachine. Wanneer u op een plek wilt schuren die moeilijk te bereiken is, kan een driehoekschuurmachine de uitkomst bieden. Deze is in verschillende formaten verkrijgbaar bij Tooltopper. Heeft u een vervelende hoek waar u niet bij kunt met een vlakschuurmachine? Dan zal de driehoekschuurmachine u zeker van dienst zijn!

  3. Excentrische schuurmachine. Deze is voorzien van een ronde kop waarbij de zool een roterende beweging maakt. Ook de kop zelf roteert met de klok mee, zodat u een dubbele afwerking krijgt. Hierdoor schuurt u heel efficiënt de meest ruwe oppervlaktes.

  4. Bandschuurmachine. Wanneer u extra power wilt, dan is de bandschuurmachine het meest geschikt! Dit is onze meest krachtige schuurmachine waarmee u het snelst grote oppervlakken bewerkt.

 

Schuurmachine met afzuiging kopen

Bij schuren komt logischerwijs veel fijnstof vrij. Daarom kunt u bij Tooltopper een schuurmachine met afzuiging kopen. Zo houdt u uw werkplek netjes én de afzuiging is beter voor uw gezondheid. Fijnstof kan namelijk op de lange termijn uw longen beschadigen. Door een schuurmachine met afzuiging te kopen, voorkomt u dat er fijnstofresten in uw luchtwegen komen. Combineer dit apparaat met de juiste werkkleding en u zult voldoende beschermd zijn. Bovendien vindt u bij ons ook losse stofafzuigers waarmee u zowel nat als droog kunt zuigen.

Schuurmachine kopen tips

Wanneer u besluit een schuurmachine te kopen, houd dan deze tips in uw achterhoofd. Elk elektrisch gereedschap heeft zijn eigen varianten.

  1. Hoe hoger het vermogen, des te krachtiger de motor. Voor grote oppervlakken zoals muren zijn schuurmachines met een hoog vermogen aangeraden. Echter gebruiken deze apparaten ook meer stroom. Om stroomverspilling tegen te gaan kunt u ervoor kiezen om een schuurmachine te kopen met verschillende standen.

  2. Let op het toerental. Hoe hoger het toerental, hoe sneller de kop van de schuurmachine op en neer beweegt of roteert. Meer snelheid zorgt ervoor dat de klus sneller wordt geklaard, maar het vereist wel enige voorzichtigheid bij de gebruiker. Als u te lang op één plek schuurt, dan kan er ongewenste schade ontstaan. Voor extra nauwkeurigheid is een schuurmachine met een lager toerental een aanrader.

  3. Kies geschikt schuurpapier voor uw klus. Houd hierbij rekening met de korrelgrootte (K); een korrelgrootte van 40 is erg grof en bijvoorbeeld geschikt voor het verwijderen van oude verfresten. Een korrelgrootte van 240 is fijner, hiermee kunt u onder andere oppervlakken opschuren waar een verf- of laklaag op zal worden aangebracht. U vindt bij Tooltopper verschillende handige schuurmiddelen.

Wanneer u nog vragen heeft over een schuurmachine kopen, dan kunnen de tips nog verder toegelicht worden door onze deskundige klantenservice. Uiteraard staan wij u ook bij als u meer informatie wilt over ander elektrisch handgereedschap. Zo vindt u bij ons ook een elektrische schaaf waarmee u hout kunt bewerken. U kunt eenvoudig online bestellen!

 

Bezig met laden...