slagmoeraanzetters

Sorteer op:
Hikoki Slagmoeraanzetter bl wr14ve wr14vewaz WR14VEWAZ
Hikoki Slagmoeraanzetter WR25SE WA
Makita 230V Slagmoersleutel Tw0350
Makita 230V Slagmoersleutel 6906
Hikoki Slagmoeraanzetter Wr16Se(Wa)

Wanneer oude moeren en schroeven losgemaakt moeten worden of nieuwe juist op hun plek moeten worden gebracht, komt een elektrische slagmoersleutel perfect van pas. Wanneer geen enkel elektrisch handgereedschap (of zonder) de taak om metalen bevestigingsmiddelen los of vast te krijgen aankan, is een bezoekje aan Tooltopper heel voor de hand liggend. Wij hebben namelijk apparatuur in huis waarmee iedere klus een stuk overzichtelijker wordt! U zult merken dat onder andere een elektrische slagmoersleutel onmisbaar is in iedere werkplaats.

Elektrische slagmoersleutel Makita

Alleen de beste merken worden in ons uitgebreide assortiment opgenomen. Vandaar dat een elektrische slagmoersleutel van Makita hier ook deel van uitmaakt! Deze zet u in voor de meest uiteenlopende klussen, waaronder bouw- en sloopwerkzaamheden. Om u bij deze laatste te helpen kunt u bij Tooltopper ook een professionele breekhamer kopen. Heeft u met enige regelmaat een karwei waarbij u wel wat hulp van betrouwbare apparatuur kunt gebruiken? Dan is een elektrische slagmoersleutel van Makita precies wat u zoekt!

Elektrische slagmoersleutel 230V

Geen enkele moer of schroef zal u nog tegenwerken wanneer u voor een elektrische slagmoersleutel met 230V aandrijving kiest! Wanneer u materialen wilt bevestigen, is voorboren natuurlijk een must. Hiervoor bestelt u een elektrische boormachine bij Tooltopper. Voor al onze gereedschappen geldt dat ze prettig in de hand liggen en gemakkelijk te bedienen zijn. Heeft u moeite met het kiezen van de juiste elektrische slagmoersleutel met 230V aandrijving? Neem dan contact met ons op voor deskundig advies!

Elektrische slagmoersleutel Hitachi Hikoki

Voor lichtgewicht gereedschap kiest u een elektrische slagmoersleutel van Hitachi Hikoki. Dit betrouwbare instrument heeft een aandraaimoment van 360 Nm, de hoogste in zijn klasse. Bovendien wordt dit compacte apparaat aangedreven door een onderhoudsvrije en koolborstelloze motor. Het geringe gewicht maakt van deze elektrische slagmoersleutel van Hitachi Hikoki een zeer gebruiksvriendelijk stuk elektrisch gereedschap. Het geeft u ook nog eens de keuze uit vier verschillende toerentallen en kan bovendien in combinatie met een generator gebruikt worden!

Elektrische slagmoersleutel kopen

Wilt u voor uw werkzaamheden een elektrische slagmoersleutel kopen? Dan bent u bij Tooltopper aan het juiste adres! Voor al uw professionele apparatuur op klus gebied kunt u uitstekend bij ons terecht. Daar komt nog bij dat onze uitgebreide en overzichtelijke website u eenvoudig de weg wijst. U heeft namelijk per categorie de keuze uit verschillende typen, merken en vermogens. Dit geldt voor onder zowel elektrische boor- als zaagmachines en andere werktuigen. En natuurlijk ook wanneer u een elektrische slagmoersleutel gaat kopen!

 

Bezig met laden...