Sorteer op:

Stofafzuiger

Zodra u met elektrisch gereedschap in de weer gaat, is de kans zeer groot dat hierbij nogal wat stof vrijkomt, bijvoorbeeld in de vorm van zaagsel of ijzervijlsel. Wanneer u zich van dit logische probleem wilt ontdoen, kunt u zich het beste beroepen op een professionele stofafzuiger! Een schone werkplaats draagt bij aan een perfecte hygiëne en daarmee een verlaging van het ziekteverzuim. Ook blijft er op de te bewerken materialen geen stof achter. Bij Tooltopper vindt u verschillende modellen die ieder hun eigen specialiteit hebben. In een mum van tijd is uw werkplaats weer schoon en stofvrij. Laat dat maar aan uw stofafzuiger over!

Stofafzuiger water

Natuurlijk is fijnstof niet het enige type vuil waar u in uw werkplaats mee te maken krijgt. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een stofafzuiger die ook water aankan. Zo’n apparaat wordt ook wel een ‘nat- en droogzuiger’ genoemd. Bij Tooltopper heeft u de keuze uit diverse modellen met verschillende volumes. Bovendien worden in onze online shops alleen de beste merken aangeboden wanneer u een stofafzuiger voor water nodig heeft! Op grote namen als Ironside, Kärcher en Metabo kunt u altijd vertrouwen.

Stofafzuiger boormachine

Dankzij de rechte manier van knippen heeft u geen schoonmaakapparaat nodig om de resten die de elektrische knabbelschaar achterlaat op te ruimen. Maar een stofafzuiger bij uw elektrische boormachine gebruiken is wel een heel goed idee. Deze biedt zeker uitkomst wanneer u samenwerkt waarbij één persoon boort en de ander het stof voor zijn of haar rekening neemt. Tooltopper heeft alleen de beste merken op voorraad. Bestel daarom uw stofafzuiger én uw boormachine bij ons!

Stofafzuiger voor schuurmachine

Handig? Nee, noodzakelijk. Dat mogen we wel stellen over een stofafzuiger die voor gebruik bij een schuurmachine geschikt is. En datzelfde geldt natuurlijk voor al uw elektrisch handgereedschap! Iedere klus wordt een stuk overzichtelijker wanneer u meteen het residu op kunt ruimen. En met behulp van een stofafzuiger voor uw schuurmachine wordt dat een peulenschil. Bekijk al onze apparaten van de grootste merken en schaf alle gebruiksvriendelijke en professionele gereedschappen aan die u nog nodig heeft!

 

Bezig met laden...