reinigingsmachines

Sorteer op:
Pagina

Reinigingsmachines

De schoonmaak is misschien niet de leukste bezigheid, maar met de reinigingsmachines van Tooltopper maakt u uw werkplek weer snel en efficiënt op orde. Wij hebben een ruim assortiment waarin u heel gemakkelijk de benodigde schoonmaakmiddelen en -accessoires vindt. Ook voor beschermende kleding, zoals brillen en werkschoenen kunt u in onze webshop terecht. Wij hebben een ruim aanbod voor zowel professionals als thuisklussers. Bij ons profiteert u van een snelle levering van de reinigingsmachines en overige producten die u bestelt!

Reinigingsmachines stofzuiger

De werkvloer wordt pas echt grondig schoon wanneer u gebruik maakt van onze professionele reinigingsmachines. Neem de krachtige stofzuiger of alleszuiger. Deze is bij Tooltopper verkrijgbaar in een groot aantal verschillende uitvoeringen. Met de bouwstofzuiger kunt u bijvoorbeeld zowel stof en vuil als water probleemloos opzuigen. Alle modellen zijn uitgerust met handige zwenkwielen, zodat u zich niet in rare bochten hoeft te wringen om toch overal bij te kunnen. Speciaal voor buiten is een combi veeg- en zuigmachine aan te raden. Tot wel zes keer sneller dan een ouderwetse bezem! Bij Tooltopper vindt u naast reinigingsmachines zoals een stofzuiger ook schrobmachine om probleemloos de vloer te reinigen. Deze kunt u desgewenst samen met de benodigde reinigingsmiddelen bestellen.

Reinigingsmachines kopen

Bij Tooltopper kunt u gemakkelijk professionele reinigingsmachines kopen voor zowel werkplaatsen als fabriekshallen. Met onze machines voor stofafzuiging houdt u gemakkelijk elke ondergrond schoon. Daarna maakt u het karwei grondig af met een hoogwaardige schrobmachine. De speciale uitvoering met zitting is praktisch in gebruik. Deze draait op een krachtige accu die na gebruik weer eenvoudig opgeladen kan worden. Onze deskundige klantenservice helpt u graag verder wanneer u reinigingsmachines wilt kopen maar niet weet welke voor uw situatie het meest geschikt zijn. Ook voor ander elektrisch gereedschap en stationaire machines kunt u bij ons terecht!