Sorteer op:
Kärcher Eenschijfmachine Bds 43/Duo C Adv
Kärcher Schrob-/zuigmachine 1.783-220.0

Het schoonhouden van de werkvloer is een koud kunstje wanneer u besluit om een schrobmachine te kopen. Dit handige hulpmiddel is zeer geschikt voor het reinigen van harde, egale ondergronden zoals een gietvloer. Bij Tooltopper vindt u niet alleen standaards schrobmachines, maar ook handige combi’s met een ingebouwde zuigfunctie, waarmee tegelijkertijd vuil water kan worden afgezogen. Onze ervaren medewerkers voorzien u graag van advies op maat wanneer u een schrobmachine wilt kopen of andere reinigingsmachines.

Schrobmachine Kärcher kopen

Iedereen kent de kracht van Kärcher als het gaat om hogedrukreiniging. Bij Tooltopper kunt u een schrobmachine van Kärcher kopen. De speciale combinatie met schrob- en zuigfunctie is bijvoorbeeld ideaal op een drukke vloer, werkplek of ontvangsthal. Na het dweilen is de vloer meteen droog. Waarschuwen voor een natte vloer is dan niet meer nodig. Voor grotere oppervlakken die dagelijks schoon kunt u een schrobmachine van Kärcher met zitje kopen. Daarmee gaan uw werkzaamheden een stuk sneller. Is het voordat u begint nodig om de vloer stofvrij te maken? Bekijk dan ook ons ruime assortiment bouwstofzuigers!

Boen schrobmachine kopen

Waar moet u op letten voordat u een boen- en schrobmachine gaat kopen? Het antwoord vindt u bij Tooltopper! Bij onze productgegevens leveren wij u alle informatie die u nodig heeft, bijvoorbeeld over de werkbreedte, de maximale werkdruk en het toerental van de borstels. Deze bepalen in combinatie met het maximale vermogen hoe grondig de vloer wordt geboend. Daarnaast is het handig om te beschikken over een reservoir met voldoende inhoud voor de reinigingsmiddelen en een opvangreservoir voor het vuile water. Wilt u een boen- schrobmachine kopen waarmee u extra stilt kunt werken? Ook dan zit u goed bij Tooltopper! Wij hebben een groot assortiment reinigingsmachines en zorgen bovendien voor een snelle levering van uw bestelling!

 

Bezig met laden...