Sorteer op:

Bouwstofzuiger kopen

Waar gehakt worden vallen spaanders … en vlekken! Door een bouwstofzuiger te kopen verwijdert u net zo gemakkelijk vuil en stof als water, koffie, thee of andere niet chemische vloeistoffen. In de webshop van Tooltopper vindt u niet alleen gewone stofzuigers maar ook krachtige alleskunners van gerenommeerde merken zoals Kärcher, Festool en Ironside. De inhoud van het opvangreservoir loopt bij sommige stofzuigers op tot wel meer dan 40 liter. Bovendien bent u altijd verzekerd van een hoog zuigvermogen wanneer u een bouwstofzuiger gaat kopen. Alle modellen beschikken over zwenkbare wielen, zodat u vrij kunt manoeuvreren.

Bouwstofzuiger water kopen

Maakt u vaak natte ondergronden schoon? Dan is het een goed idee om een bouwstofzuiger voor water te kopen. De apparaten van het merk Ironside zijn multi-inzetbaar. Deze zijn verkrijgbaar tot een vermogen van rond de 1500 Watt. Dit is ruim voldoende om water en andere niet agressieve vloeistoffen op te zuigen. Door de bijgeleverde gordijnborstels, kierzuigers, vloerborstels en tapijtborstels zijn sommige modellen net zo gemakkelijk voor een kantoor te gebruiken. Ook kunt u in onze webshop een bouwstofzuiger voor water van Kärcher kopen. Van dit merk kunt u ook andere reinigingsmachines zoals een schrobmachine kopen.

Mobiele bouwstofzuiger kopen

Wanneer u een groot kantoor heeft met een of meerdere werkplaatsen is het aan te raden om een mobiele bouwstofzuiger te kopen. In het aanbod van Tooltopper vindt u diverse varianten met een handig handvat voor een betere en flexibelere bediening. Voor de grondige schoonmaak van machines is een industriezuiger de beste oplossing. Deze is bij ons verkrijgbaar met een geïntegreerd systeem dat het filter automatisch reinigt. Zo kunt u er zonder onderbreking lange werkuren mee maken. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag wanneer u van plan bent om een mobiele bouwstofzuiger te kopen. Bovendien vindt u alle belangrijke details terug in onze uitgebreide productspecificaties. Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor bijbehorende accessoires, onderdelen en reinigingsmiddelen. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!

 

Bezig met laden...