Sorteer op:
Euroboor Magneetboormachine Eco.50S Spi
Euroboor Kernboormachine Eco.40/2
Huvema Kolomboormachine HU 32-4 TOPLINE HUVEMA
Euroboor Magneetboormachine Eco.30 220V
Euroboor Magneetboormachine Eco.50-T
Huvema Tafelboormachine Huvema Hu 13-2 N
Huvema Tafelboormachine Huvema Hu 16-2 Topline

Tafelboormachine

Voor het perforeren van muren en andere grote oppervlakken komt een handapparaat heel goed van pas. Maar kleinere onderwerpen hebben de precisie van een tafelboormachine nodig. Dit elektrische gereedschap heeft een vaste opstelling, zodat u nauwkeurige perforaties kunt maken in hout, kunststof, metaal en andere materialen. Het apparaat wordt aangedreven door een elektromotor en kan met behulp van een hefboom eenvoudig omhoog en omlaag worden gebracht. Maak kennis met de tafelboormachine, die klussen in uw werkplaats aanzienlijk eenvoudiger maakt!

Tafelboormachine Huvema

Al het lawaai dat van een stationaire machine komt kan een behoorlijke belasting voor uw oren zijn. Maar daar heeft u met een tafelboormachine van Huvema geen last van, aangezien het HU 16-2 Topline model met een geluidsarme motor is uitgerust! Bovendien profiteert u met dit apparaat van een instelbare tafelhoogte en wordt voor de zekerheid een veiligheidsbril en gehoorbescherming meegeleverd. Bent u specifiek op zoek naar een tafelboormachine van Huvema? We hebben namelijk nog andere modellen van dit prestigieuze merk in ons grote assortiment.

Tafelboormachine online

Het grote voordeel van Tooltopper is dat u uw tafelboormachine online kunt bestellen. Dat geldt natuurlijk ook wanneer u een afkortzaagmachine nodig heeft. U kunt ieder apparaat dat onderdeel is van ons brede aanbod selecteren op onder andere soort, merk, voltage en vermogen. Heeft u alsnog moeite met het maken van een keuze? Gelukkig is er per tafelboormachine online nog veel meer informatie beschikbaar. Zo weet u dankzij onze overzichtelijke website precies wat u aan welk stuk gereedschap heeft!

Tafelboormachine kopen

Voor een aantrekkelijke prijs kunt u bij Tooltopper eenvoudig en snel uw nieuwe tafelboormachine kopen. Dankzij de opstelling van deze handige apparaten is een vaste hand niet direct nodig en kan de apparatuur behoorlijk wat werk van u overnemen. Dat geldt ook voor iedere tafelcirkelzaag die bij ons beschikbaar is. Staan kwaliteit, nauwkeurigheid en efficiëntie hoog in het vaandel in uw werkplaats? Dan bent u het aan uzelf verplicht om een topkwaliteit tafelboormachine te kopen!

 

Bezig met laden...