Garantie en defecten

  • Het artikel voldoet niet aan mijn verwachtingen. Kan ik het retour zenden?

Mocht een artikel onverhoopt niet aan uw verwachting voldoen, dan heeft u de mogelijkheid het artikel binnen veertien dagen gratis te retourneren. Eventuele klachten over een door ons geleverd artikel, dienen binnen 14 dagen per e-mail te worden ingediend. Tooltopper zal dan snel een passende oplossing bieden. 

  • Het artikel is stuk. Hoe zit het met garantie?

Tooltopper hanteert voor niet verbruiksartikelen* een garantie van 1 jaar. Mocht er binnen deze garantietermijn (buiten uw schuld om) een defect optreden aan het product, neem dan direct contact met ons op.

U vraagt dan een garantie-aanvraag formulier aan via verkoop@tooltopper.nl. Wij sturen u dan een garantie-aanvraagformulier toe. De procedure staat hier verder in uitgelegd. 

  • Hoe kan ik een artikel retourneren?

Uw retour kunt u aanmelden via de volgende link.  U krijgt na aanmelding van uw retour een email met instructies. Indien uw retour binnen de 14 dagen reclamatietijd ligt krijgt u een gratis Postnl etiket bijgevoegd. 


* Onder verbruiksartikelen vallen: werkkleding en werkschoenen, pbm's, mro-artikelen, bevestigingsmaterialen en chemische artikelen.