dopsleutelsets

Sorteer op:
Pagina

Dopsleutelset

Gebruikt u een dopsleutel maar mist u vaak die ene maat dop? Dan is een complete dopsleutelset de beste keuze. Op die manier heeft u namelijk altijd de vaakst voorkomende maten doppen bij de hand. Bovendien zit elke set in een handige opbergkoffer of kunststof inlay voor in uw opbergsysteem. Daarmee houdt u de dopsleutel en alle accessoires ook netjes bij elkaar. De dopsleutelset waarmee u elke bout en moer vast- en losdraait bestelt u eenvoudig via onze webshop. Tooltopper is dé online expert in gereedschap, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).

Dopsleutelset Facom

Al meer dan een eeuw produceert het Franse merk Facom gereedschap van uitmuntende kwaliteit, zoals schroevendraaiers, tangen en dopsleutels. Een dopsleutelset van Facom is zo uitgebreid als u zelf wilt. Zo kunt u kiezen voor een compacte koffer met de belangrijkste accessoires voor uw dopsleutelgereedschap of een uitgebreide set waar ook plaats is voor cardangewrichten of verlengstukken. Bestel uw dopsleutelset van Facom bij Tooltopper en profiteer van onze scherpe prijzen!

Dopsleutelset Gedore

Een dopsleutelset van Gedore betekent dat u absolute topkwaliteit in handen heeft. Dit Duitse merk staat al meer dan een eeuw garant voor gereedschap van buitengewone klasse. De meeste sets zitten in een stijlvolle blauwe plaatstalen cassette en zijn geschikt voor verschillende Gedore opbergsystemen. Heeft u nog vragen over een dopsleutelset van Gedore of over een ander product? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Dopsleutelset kopen

Tooltopper is hét adres waar elke klusser, zzp’er of andere professional voordelig gereedschap besteld. Wanneer u een uitgebreide dopsleutelset wilt kopen, bent u bij ons aan het juiste adres. Ook het aanvullen van uw set met meer dopsleutelgereedschap is mogelijk dankzij het uitgebreide assortiment van onze webshop. Zo vindt u bij ons ook verschillende onderdelen met een 3/4” aansluiting of een kleinere 3/8” aansluiting. Losse onderdelen of een dopsleutelset kopen is eenvoudig en snel online geregeld bij Tooltopper.