Sorteer op:
 

Gereedschapswagen kopen

Een opgeruimde werkplaats is het halve werk. Daarom is het altijd een goed idee om een gereedschapswagen te kopen. Dit is een handige mobiele werkplek met verschillende laden om gereedschappen overzichtelijk in op te bergen. Bij Tooltopper heeft u de keuze uit diverse wagens met en zonder opbergkast voor extra accessoires en onderdelen. Met een pedaal zet u de wieltjes eenvoudig op de rem. In onze webshop kunt u ook een gereedschapswagen kopen met houten werkblad. Heel handig wanneer u weinig ruimte heeft in uw werkplaats of garage!

Lege gereedschapswagen kopen

Elke klusser en ervaren monteur heeft andere gereedschappen nodig. Als u een lege gereedschapswagen gaat kopen kunt u deze helemaal naar eigen inzicht inrichten. Met verschillende gereedschapsmodules bijvoorbeeld! Dit zijn handige sets met één type gereedschap in diverse uitvoeringen of met meerdere opzetstukken. Zo kunt u probleemloos bouten, moeren en schroeven van diverse maten los- en vastdraaien. Wij hebben onder andere modules met schroevendraaiers en bits of losse dopsleutelgereedschappen. Deze kunt u direct mee bestellen wanneer u een lege gereedschapswagen gaat kopen.

Gereedschapswagen Gedore kopen

U weet zeker dat u kiest voor topkwaliteit wanneer u een gereedschapswagen van Gedore gaat kopen. Deze fabrikant vervaardigt high-end gereedschap voor de elektronische en industriële sector. Bij Tooltopper vindt u ook heel eenvoudig een Gedore gereedschapsset in handige modules. Een goed voorbeeld zijn de afslagsleutels van dit merk, waarmee u gemakkelijk voorkomt dat u te veel kracht zet en onderdelen afbreken. Wilt u een gereedschapswagen van Gedore kopen en ook direct bijbehorend handgereedschap kopen of een gevulde gereedschapskoffer, die u overal mee naartoe kunt nemen? Het kan in onze webshop. Wij zorgen voor een razendsnelle levering van uw complete bestelling!

 

Bezig met laden...