trekkers

Sorteer op:
Pagina

Trekker gereedschap

Wilt u een flens, lager of koppeling van een as losmaken? Met het juiste trekker gereedschap krijgt u dat voor elkaar. Dit gereedschap, dat ook wel een poelietrekker wordt genoemd, bestaat vaak uit twee of drie ‘grijparmen’ en een lange bout in het midden. De grijparmen klemt u vast achter het los te koppelen onderdeel en de bout draait u vast op het midden van datzelfde onderdeel. Hierna draait u de bout van het trekker gereedschap aan, eventueel met behulp van een ringsteeksleutel, tot de flens, lager of koppeling loskomt.

Trekker Kukko

Met een trekker van Kukko haalt u een uitstekend stuk gereedschap in huis. Dit Duitse merk wordt gezien als de grondlegger van het trekker klemgereedschap en is een eeuw later nog altijd toonaangevend. Naast het type trekker met ‘grijparmen’ produceert Kukko nog een ander type. Dit is een metalen cilinder, die u over het los te koppelen onderdeel schuift, waarna ook bij dit model een lange bout aangedraaid kan worden. Deze trekker van Kukko bestelt u eenvoudig in onze webshop, waarna u bij Tooltopper profiteert van een snelle levering.

Trekker Facom

Het Franse Facom is een bekend merk met een ruim assortiment handgereedschap. Met hun uitgebreide kennis kunt u dan ook zeker vertrouwen op de kwaliteit van het trekker gereedschap van dit merk. Facom produceert nog meer klemgereedschap, zoals lijmtangen en zelfs bankschroeven. Tooltopper is dé expert in gereedschap, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en professionele apparatuur, waar u voordelig een trekker van Facom en andere merken bestelt.