Sorteer op:
Ironside Schroevendraaier tx 8

Vanaf

Ironside Schroevendraaier tx

Vanaf

Ironside Schroevendraaier pz 0

Vanaf

Ironside Schroevendraaier ph 0

Vanaf

Ironside Schroevendraaier

Vanaf

Facom Schroevendraaier ATD2

Vanaf

Facom Schroevendraaier AT4

Vanaf

Facom Schroevendraaier borneo pz ATDB1

Vanaf

Facom Schroevendraaier At4

Vanaf

Facom ResisTorx schroevendraaier schroeven ATXR

Vanaf

Forum Kruiskopschroevendraaier pozidriv PZ1

Vanaf

Forum Sleufschroevendraaier zeskantkling

Vanaf

Forum Sleufschroevendraaier met houten heft

Vanaf

Facom Geïsoleerde Pozidriv schroevendraaier ATD0

Vanaf

Facom Philips kruiskopschroevendraaier - krachtserie ATWPH1

Vanaf

Facom VDE Zaagsnede Schroevendraaie AT.VE Serie

Vanaf

Gedore Gedore 3-C schroevendraaier voor zaagsnede-schroeven, speciale lengtes 2150 2-60 2 mm 60 mm
Gedore 3-C schroevendraaier tbv binnenzeskant-schroeven, met kogelkop 2163 BK 2
Gedore Spanningzoeker 4610

Artikelnummer: GE05392

Gedore 3-C schroevendraaier-set in 1/3 gereedschapsmodule 1500 ES ITX 19 LKP
Gedore VDE Schroevendraaierset 1616048  7-delig
Gedore VDE-schroevendraaierset slim drive 6-delig VDE 2162 2172 PZ-06
Gedore VDE-schroevendraaierset SLIM DRIVE 6-delig VDE 2162 2172 PM-06
Gedore 3-C schroevendraaierset 5-delig 2163 TXB-05

Handgereedschap 

Voor elke klusser is handgereedschap onmisbaar. Bij Delftechniek hebben we een breed assortiment handgereedschap. Zo hebben we schroevendraaiers, tangen, sleutelgereedschappen, gereedschapsets en nog veel meer! Elke doe-het-zelver, klusser en vakman kan bij ons terecht voor alle belangrijke handgereedschappen. We bieden gereedschap aan van allerlei hoogwaardige merken, zodat u altijd van hoge kwaliteit geniet. Bovendien profiteert u ook van een snelle levering wanneer u uw handgereedschap bestelt bij Delftechniek!


Handgereedschap set

Wij bieden diverse handgereedschap sets aan die bestaan uit allerlei handige gereedschappen die in veel situaties inzetbaar zijn. Zo hebben wij gevulde gereedschapskoffers, gereedschapswagens en modules voor gereedschapswagens. Deze handige sets neemt u eenvoudig mee naar werkzaamheden buitenshuis en u heeft uw gereedschap altijd op orde! Een handgereedschap set is iets wat je niet mag missen op uw werkplek!


Makita handgereedschap

Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod van Makita artikelen en zo hebben wij ook hoogwaardig Makita handgereedschap. Bijvoorbeeld de enorme handgereedschapset die uit maar liefst 227 onderdelen bestaat. Met deze sets heeft u altijd alle belangrijke onderdelen op één plek. Verder is het gereedschap van Makita van hoogwaardige kwaliteit en heeft het een erg lange levensduur. Twijfel er daarom niet langer over om uw Makita handgereedschap te bestellen bij Delftechniek!


Tuin handgereedschap

Voor tijdens het werken in uw tuin komt tuinhandgereedschap altijd goed van pas. Wij hebben allerlei soorten tuingereedschap zoals schoppen, harken, schuivers, snoeigereedschappen en meer! Met de handige tuingereedschappen gaat u vlot te werk. Bovendien is onze tuinhandgereedschap van hoge kwaliteit en kunt u ervan uitgaan dat u er gedurende een lange periode van kunt genieten. Plaats daarom snel uw bestelling en geniet van een snelle levering!


Handgereedschap kopen

Bent u van plan om handgereedschap te kopen? Bij ons vindt u een enorm assortiment aan alle mogelijke soorten handgereedschappen. Meetgereedschap, schildersgereedschap, snijgereedschap en ga zo maar door! Met meer dan 50.000 artikelen in onze voorraad weet u zeker dat u goed zit. Bovendien hebben wij jarenlange ervaring in deze branche en geven wij u graag advies. Mocht u dus vragen hebben voordat u handgereedschap gaat kopen, neem gerust contact met ons op en onze specialisten staan u graag te woord.

Bezig met laden...