Sorteer op:
Pagina
Bits shop

Voor alle soorten en maten bits voor de scherpste prijzen, bekijkt u natuurlijk ons online assortiment! Delftechniek heeft namelijk een zeer uitgebreid aanbod met bits in alle denkbare uitvoeringen. Deze zijn door de kleine afmetingen ideaal om te gebruiken bij het snel vast- en losdraaien van verschillende uitvoeringen van schroeven. U kunt deze bovendien ook nog als handige bitset aanschaffen, zodat u altijd voorzien bent van verschillende bits voor praktisch ieder soort schroef.

Bits soorten

Bij ons heeft u de keuze uit bits in diverse soorten die variëren van sleufkop en kruiskop tot inbus en torx. Dit heeft te maken met het feit dat er ontzettend veel verschillende typen schroeven zijn, en een bitje daar goed op moet aansluiten. Daarmee wordt namelijk voorkomen dat de schroef doldraait. Bij ons vindt u bits in allerlei soorten en maten die perfect aansluiten op de schroeven waarmee u werkt. Doordat ze ook nog eens van bijzonder hoge kwaliteit zijn, hebben deze bitjes een lange levensduur.

Bits van verschillende merken

Bij Delftechniek hebben we bits van verschillende merken zoals Makita, Facom en Gedore. Deze merken staan bekend om de hoge kwaliteit, zodat u niet steeds opnieuw nieuwe bitjes hoeft te kopen. Ze kunnen worden gebruikt op zowel een accuboormachine, als op een handschroevendraaier met bithouder. Met onze bits van verschillende merken heeft u een ruime keuze om de bitjes aan te schaffen waar u het liefst mee werkt, en altijd voor een vaste lage prijs!

Bits online kopen

Wilt u voordelig bits online kopen? Bekijk dan vooral ons assortiment met bitjes. We zorgen ervoor dat u altijd een scherpe prijs betaalt!. Dat geldt natuurlijk ook voor onze bitsets, andere gereedschappen of handgereedschappen. Maar ook alles op het gebied van reinigingstechniek vindt u bij ons voor een lage prijs. Bits online kopen bij Delftechniek heeft ook als voordeel dat u uw bestelling snel in huis heeft. Woont u binnen ons bezorgingsgebied, dan kunnen we zelfs dezelfde werkdag nog bij u langskomen!

Bezig met laden...