bitsets

Sorteer op:

Bits schroevendraaier set

U weet niet altijd vooraf welke schroeven voor een machine of de bevestiging van een onderdeel nodig zijn. Door diverse bits voor uw schroevendraaier als set te bestellen bent u op elke klus voorbereid. Hierin vindt u de meest gangbare uitvoeringen en maatvoeringen voor onder andere torx, Pozidriv en kruiskop schroeven. Desgewenst bestelt u bij Tooltopper bits voor de schroevendraaier in een set van meer dan 42 delen. Daarmee kunt u zowel als monteurs als klusser uitstekend uit de voeten!

Torx bits schroevendraaier set

In machines en voertuigen worden steeds vaker uitwendige in plaats van inwendige torx bits gebruikt. Met een schroevendraaier set die beide uitvoeringen bevat, bent u altijd voorbereid. Bij Tooltopper heeft u bovendien een ruime keuze uit diverse topmerken zoals Hikoki Hitachi, Gedore en Metabo. In onze webshop vindt u ook losse schroevendraaiers, waaronder:

Zoekt u een handige draagkoffer inclusief torx bits schroevendraaier set? Ook deze bestelt u bij Tooltopper heel eenvoudig online!

Bits schroevendraaier set Gedore

U kiest altijd voor topkwaliteit met bits voor de schroevendraaier uit een set van Gedore. Van dit merk kunt u ook hoogwaardige handgereedschap kopen voor de industrie en de elektrotechniek. In ons ruime assortiment vindt u ook losse Gedore bits voor uw schroevendraaier die zeer geschikt zijn voor de pneumatische gereedschappen van hetzelfde merk. Deze zijn een perfecte aanvulling op een bits schroevendraaier set van Gedore. Onze klantenservice zit graag voor u klaar wanneer u een schroevendraaier wilt kopen en nog vragen heeft!