schroevendraaiers sleuf

Sorteer op:

Philips schroevendraaier

Een van de populairste typen schroeven is de kruiskop. De schroevendraaier die hier het beste op past wordt een Philips schroevendraaier genoemd. Dit gereedschap is daarom onmisbaar in iedere gereedschapskoffer of set. Bij Tooltopper heeft u keuze uit een ruim aanbod schroevendraaiers. In onze webshop vindt u de robuuste en uitstekende Philips schroevendraaiers van bekende merken als Gedore en Facom. Deze kunt u eenvoudig bij ons bestellen. Bovendien profiteert u dan ook van een snelle levering!

Philips schroevendraaier maten

Voor het juiste gebruik is het belangrijk dat een schroef en schroevendraaier goed op elkaar aansluiten. Let daarom bij het kopen van een Philips schroevendraaier op de beschikbare maten. Er zijn vijf verschillende maten die in grootte oplopen van PH0 tot PH4, waarbij PH2 het meest gebruikt wordt. Wanneer u met elektriciteit werkt, dient u bij een Philips schroevendraaier niet alleen op de maten te letten, maar ook op het VDE-keurmerk. Gereedschap met dit keurmerk kunt u veilig gebruiken bij hoge voltages tot 1000 volt.

Philips schroevendraaier set

Wanneer u verschillende maten tegelijk wilt bestellen, is een complete Philips schroevendraaier set de beste optie. Bij Tooltopper vindt u verschillende schroevendraaiersets voor scherpe prijzen, waaronder PozidrivTorx en verschillende andere soorten schroevendraaiers. Naast deze schroevendraaiers en bits bent u bij ons ook aan het juiste adres voor andere typen handgereedschappen en elektrisch gereedschap. Wilt u een Philips schroevendraaier set bestellen maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs. Zij helpen u graag verder. 

 

Bezig met laden...