schroevendraaiers kruis

Sorteer op:
Pagina

Pozidriv schroevendraaier

Een schroef met een Pozidriv kop heeft naast een groot kruis ook een kleiner kruis. Hierdoor kunt u met een Pozidriv schroevendraaier veel meer kracht zetten dan bij een normale Philips kruiskop schroevendraaier. Bij Tooltopper vindt u een uitgebreid aanbod schroevendraaiers van bekende merken als Gedore, Facom en Forum. Wij zijn dé online specialist in gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). U bestelt alles gemakkelijk in onze webshop.

Pozidriv schroevendraaier kruiskop

Een opvallend kenmerk van een Pozidriv schroefkop is het diepere kruis. Een Philips schroevendraaier past hier in, maar het is beter een Pozidriv schroevendraaier voor dit type kruiskop te gebruiken. Andersom werkt dit overigens niet: een Philips schroefkop is niet geschikt voor een Pozidriv schroevendraaier. De kruiskop dient ook de juiste maat te hebben. Er zijn vijf verschillende formaten, die in grootte oplopen van PZ0 tot PZ4. Let bovendien ook op het VDE-keurmerk, zeker als u met elektriciteit werkt. Gereedschap met dit keurmerk kan veilig worden gebruikt tot 1000 volt.

Pozidriv schroevendraaier kopen

U kunt behalve een Pozidriv schroevendraaier nog veel meer kopen bij Tooltopper. Zo vindt u in onze webshop verschillende soorten schroevendraaiers en bits, waaronder TorxPhilips en andere soorten schroevendraaiers. Zie onze scherp geprijsde, complete schroevendraaiersets wanneer u alle formaten in één keer wilt bestellen. Bij ons bent u niet alleen altijd voordelig uit wanneer u een Pozidriv schroevendraaier wilt kopen, maar ook voor allerlei andere handgereedschappen en elektrisch gereedschap. Heeft u vragen over één van onze producten of over ons aanbod? Neem eenvoudig contact op en onze adviseurs helpen u graag verder!