Sorteer op:

Torx schroevendraaier kopen

Mist u het juiste gereedschap om torx schroeven mee vast te zetten of los te draaien? Dan kunt u bij Tooltopper heel gemakkelijk de juiste torx schroevendraaier kopen! We bieden u een ruime keuze uit diverse kwaliteitsmerken zoal Gedore, Facom en Forum. Bij machines worden steeds vaker uitwendige torx schroeven en bouten toegepast. Hiervoor hebben wij diverse bits in ons assortiment opgenomen. In onze webshop profiteert u van een snelle levering wanneer u een torx schroevendraaier gaat kopen. Onze gereedschappen zijn zowel geschikt voor monteurs als klussers!

T8 torx schroevendraaier kopen

Bij Tooltopper beschikt u over verschillende opties wanneer u een T8 torx schroevendraaier wilt kopen. De variant van Gedore heeft een handige drie componenten handgreep voor extra grip. Doordat het handvat ergonomisch is ontworpen kunt u optimaal kracht overbrengen en daarnaast heel nauwkeurig werken. Ook om een T8 torx schroevendraaier te kopen van het merk Forum kunt u bij ons terecht. Deze is uitgerust met een speciale wegrolbeveiliging. Speciaal voor uitwendige torx schroeven en bouten hebben wij diverse bits schroevendraaiers en bits schroevendraaier sets.

Torx schroevendraaier Facom kopen

U kiest voor de hoogste kwaliteit als u besluit om een torx schroevendraaier van Facom te kopen. Deze fabrikant vervaardigt al sinds 1918 de beste gereedschappen voor industrie en techniek en blijft voortdurend innoveren. De torx schroevendraaiers van Facom is gemaakt van robuust koolstof silicium dat bestand is tegen buigen. De speciale ergonomische handgreep is bestand tegen schokken, slijtage en de inwerking van chemische producten.

Wilt u liever een Facom schroevendraaierset met torx in plaats van een torx schroevendraaier van Facom kopen? Het kan eenvoudig dankzij het ruime assortiment handgereedschap van Tooltopper, het adres om een schroevendraaier of ander handgereedschap te kopen. Ook voor een schroevendraaier in Pozidriv of Philips uitvoering kunt u bij ons terecht. Wij zorgen voor een snelle levering!

 

Bezig met laden...