Sorteer op:
Ring-steeksleutels shop

Ringsteeksleutels

Ringsteeksleutels zijn handige en veelzijdige sleutelgereedschappen die worden gebruikt voor de meest uiteenlopende doeleinden. Zo kunt u er bouten en moeren stevig mee aandraaien, maar uiteraard ook losdraaien. Het is in feite een combinatie van een ringsleutel en een steeksleutel. Aan beide uiteinden zit er namelijk een variant. Het voordeel daarvan is dat u altijd kunt kiezen welke u het beste kunt plaatsen op bijvoorbeeld een schroef. In sommige gevallen is het namelijk niet altijd mogelijk om het ene uiteinde op een bout te plaatsen. Dat kan komen doordat de werkruimte te smal is. Anderzijds is het soms makkelijker om de zijde met de ring te plaatsen, zodat deze minder snel van de moer kan wegschieten. Bij Delftechniek hebben we ringsteeksleutels op voorraad liggen in vrijwel elke soort (zowel kort als lang) en maat, voor een vaste lage prijs.

 

Een ringsteeksleutel gebruiken

Een ringsleutel gebruiken is een belangrijke handeling voor zowel doe-het-zelvers als professionals in diverse sectoren, zoals de (auto)industrie. Het is belangrijk dat deze gereedschappen in ieder geval de juiste maat hebben, die goed past op de bout of moer die vast dan wel losgedraaid moet worden. Zo voorkomt u dat u per ongeluk de moer doldraait en deze naderhand niet meer verwijderd kan worden met de ringsteeksleutel. Gelukkig zijn er handige en voordelige ringsteeksleutelsets verkrijgbaar, waardoor u in ieder geval altijd de juiste ringsteeksleutel voor handen heeft en kunt gebruiken voor diverse maten bouten en schroeven.

 

Ringsteeksleutels van Facom

De ringsteeksleutels van Facom staan bekend om een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit Franse merk levert al vele jaren lang betrouwbare en veelzijdige ring- en steeksleutels en uiteraard ook de combinatie ervan. De producten worden gemaakt van sterke en duurzame materialen, en gaan daarom erg lang mee. U kunt er bijzonder veel kracht mee uitoefenen, zonder dat u bang hoeft te zijn dat de ringsteeksleutel beschadigd raakt. Daardoor is dit een verstandige en betaalbare optie, wanneer u op zoek bent naar deze sleutels voor de gereedschapskist.

 

Ringsteeksleutels van Gedore

Ook de ringsteeksleutels van Gedore zijn een goede uitkomst voor de aanschaf van deze combinatie van de ring- en steeksleutel. De Duitse degelijkheid is kenmerkend voor dit merk, dat net als de concurrent uit Frankrijk een hoge eis stelt aan de beste kwaliteit van haar producten. Door het gebruik van hoogwaardige materialen, is een ringsteeksleutel van dit merk praktisch onverwoestbaar en dat is de reden dat deze dan ook vaak voor professioneel gebruik wordt aangeschaft. Eveneens zijn deze voordelig aan te schaffen in diverse maten bij Delftechniek.

Bezig met laden...