uitschuifmessen

Sorteer op:
Martor Reservemes maxisafe

Vanaf

Stanley Reservemesjes 1996

Vanaf

Stanley Reservemesjes 1991

Vanaf

Martor Veiligheidsmes 122001
Jokari Kabelmes 8-28mm

Op voorraad

Facom Cutter met Afbreekbaar Mes 18Mm 844.Se18
Irwin Bi-Metal Afbreekmessen 18mm
Tajima Reservemes tbv Lc-500
Tajima Afbreekmes Lc-500
Martor Veiligheidsmes Secunorm Mizar
Martor Veiligheidsmes Maxisafe
Stanley Afbreekmes Mpo 18mm Afbr.
Stanley Afbreekmesjes 18mm
Stanley Afbreekmesjes 9mm
Stanley Afbreekmesjes 18mm
Stanley Afbreekmesjes 9mm
Stanley Veiligheidsmes 0-10-189
Stanley Uitschuifmes met 3 Reservemesjes 155mm
Stanley Afbreekmes Sm 9mm
Stanley Afbreekmes Sm 18mm
Stanley Vast Mes Vast Model
Stanley Universeel Mes 140mm
Stanley Afbreekmes Interlock 18mm
Stanley Cutter/Afbreekmes Interlock 9mm

Kabelmes

Wanneer u het kunststof omhulsel van een kabel wilt verwijderen is een kabelmes het meest geschikte gereedschap. Er zijn twee verschillende soorten kabelmessen. De eerste is een (inklapbaar) mes met een kabelstripper. Het tweede model lijkt op een uitschuifmes, waarbij het lemmet zich in het handvat bevindt. Dit model heeft vaak een beschermingsmechanisme waarmee u verwondingen kunt voorkomen. Beide soorten kabelmes bestelt u eenvoudig bij Tooltopper.

Kabelmes Jokari

In onze webshop vindt u een ruim aanbod snijgereedschap van hoogstaande kwaliteit. Dit geldt zeker voor een kabelmes van het Duitse Jokari. De kabelmessen van dit merk kunt u direct herkennen aan de felgele kleur en de duidelijk en gemakkelijk in te stellen stelschroef. Hiermee kunt u elke standaard ronde kabel tussen de acht en 28 millimeter moeiteloos strippen. Naast een kabelmes van Jokari vindt u bij ons ook modellen van andere merken als Gedore en Facom. Wilt u geen kabel strippen, maar een ander materiaal veilig snijden? Kijk dan bij onze vaste messen, waar u onder meer enkele veiligheidsmessen kunt vinden.

Kabelmes VDE

Bij het strippen van kabels is vaak sprake van elektrische spanning. U kunt dan het beste een kabelmes met VDE label gebruiken. Dit is een keurmerk voor handgereedschappen waar u veilig mee kunt werken bij spanningen tot 1.000 volt. Bij Tooltopper vindt u ook andere snijgereedschap soorten, zoals enkele scharen, met een VDE label. Met een kabelmes zonder dit keurmerk kunt u ook veilig allerlei soorten kabels strippen, mits er geen elektrische spanning op staat.