Sorteer op:
Knipex Kracht-zijsnijtang 7405-200mm
Pagina
Zijsnijtangen shop

Een zijsnijtang, ook wel zijkniptang genoemd, is erg handig voor het doorknippen van kabels en draden. Dankzij de punt aan de voorkant van de tang, kan deze goed worden gebruikt bij taken waar precisie aan te pas komt. Doordat er verschillende varianten zijn, kunt u zelf kiezen welke tang het prettigst is per klus. Bekijk ons enorme aanbod om de zijsnijtang en andere tangen te vinden die precies voldoen aan uw wensen en voorkeuren!

Knipex zijsnijtang

Met een Knipex zijsnijtang zit u altijd goed! Bij Knipex producten kunt u er van op aan dat het gereedschap lang meegaat. Naast dat de designs van dit merk mooi zijn, schieten de producten aan kwaliteit ook niet tekort. Het is niet voor niets dat we zo’n enorm aanbod aan Knipex gereedschap hebben! Neem daarom vooral een kijkje in ons uitgebreide assortiment en bestel de Knipex zijsnijtang voor uw klussen.

Zijsnijtang kopen

Bent u van plan om een zijsnijtang te kopen? Dan ben u bij Delftechniek aan het juiste adres! Met een enorm assortiment aan zijsnijtangen, vindt u ongetwijfeld de perfecte tang voor uw klus. Daarnaast profiteert u bij ons van razendsnelle levering. Woont u binnen en straal van 50 km van een van onze vestigingen? Dan wordt uw bestelling vaak nog dezelfde dag bezorgd! Ook wanneer u verder dan 50 km woont, kunnen we u snelle levering garanderen. Mocht u vragen hebben of persoonlijk advies kunnen gebruiken om de beste zijsnijtang te kopen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag bij het maken van de beste keuze!

Bezig met laden...