Sorteer op:
Kelfort Acrylkit - Acryl W 310ml

Vanaf

Kelfort Acrylkit - Wet-On-Wet 310ML Wit
Kelfort Acrylkit - Anti Crack 310ML Wit

Acrylaatkit

Wanneer u voegen wilt afdichten is een goede acrylaatkit onmisbaar. Bij Tooltopper kunt u deze bestellen voor een groot aantal toepassingen, binnen en buiten. Acrylaat blijft na het drogen elastisch, maar wordt niet zo droog dat het gaat scheuren. En dat is precies waarom acrylaatkit zo geschikt is voor tegels, metselwerk en pleistermateriaal. Het voordeel van acrylaat is dat het sneller droogt dan siliconen. Het is weliswaar vochtbestendig maar niet bedoeld voor ruimtes waar het continu nat een vochtig is, zoals in de badkamer. Maar daarvoor is onze siliconenkit weer zeer geschikt!

Acrylaatkit Kelfort

Kwaliteit staat voorop bij een acrylaatkit van Kelfort, geleverd in een handzame koker met een inhoud van 310 ml. De speciale anti-crack variant is bijvoorbeeld een uitstekende keuze wanneer u gaten en kieren op verschillende plekken in huis wilt afdichten. U zit niet niet vast aan een bepaalde kleur, want overschilderen is geen enkele probleem. De acrylaatkit van Kelfort is goed bestand tegen temperatuurschommelingen tussen de -20 en +75 graden Celsius. In onze afdeling lijmen, kitten en chemie kunt u ook lijm kopen van hetzelfde merk of:

Acrylaatkit zwart

Bij donker tegelwerk zorgt acrylaatkit zwart vaak voor een mooier effect dan de standaard witte. Deze kit is zowel binnen- als buitenshuis toepasbaar en met name heel geschikt voor het afdichten van voegen en aansluitvoegen. Naast acrylaatkit in het zwart vindt u bij Tooltopper ook acrylaatkit in het grijs en in het wit. Bent u meer op zoek naar een bijzondere structuur dan naar een specifieke kleur? Een acrylaatkit met korrelstructuur past bijvoorbeeld heel goed bij: beton, metselwerk, gasbeton, stucwerk, gelakt hout, geanodiseerd aluminium en hard pvc!

Acrylaatkit aanbrengen

Wanneer u beschikt over een kitpistool is acrylaatkit aanbrengen heel eenvoudig. Het is belangrijk dat u daarbij op twee dingen goed let. Ten eerste dient de ondergrond voor een goede hechting vetvrij te zijn. Ten tweede kan er alleen goed gewerkt worden wanneer de acrylaatkit bij het aanbrengen een temperatuur heeft tussen minimaal + 5 en maximaal + 30 graden Celsius. Na het uitdrogen geldt uiteraard een grotere temperatuurbestendigheid. Bij Tooltopper heeft u de keuze uit diverse kitpistolen om uw voegen vakkundig af te dichten.

Acrylaatkit kopen

Tooltopper is dé webshop voor klussers om acrylaatkit te kopen. Daarnaast hebben wij verschillende producten om uw voegen na het dichten mooi af te werken, zoals plamuurmessen en schrapers. Wij adviseren u om uw plamuurmes in terpentine te dopen wanneer u het overtollige kit wegschraapt. Dat zorgt voor het beste resultaat.Dit vindt u eenvoudig en voordelig in ons uitgebreide assortiment met verdunningsmiddel. Wanneer u acrylaatkit gaat kopen, profiteert u bij ons standaard van een snelle levering!

 

Bezig met laden...