Sorteer op:

Lijmkit

Het afdichten van gaten en kieren is heel eenvoudig met de lijmkit van Tooltopper. Dit product hecht goed aan materialen zoals hout, keramiek en diverse metalen waaronder aluminium. De Polymax montagelijm van het merk Griffon heeft een zeer hoge elasticiteit en een heel hoge eindsterkte. Deze speciale lijmkit is daarom geschikt voor zowel vul- als montagewerkzaamheden. Alle lijmkitten in ons assortiment zijn weersbestendig en reukloos. Bovendien blijven ze na het uitdrogen elastisch, zodat ze niet gaan scheuren.

Lijmkit zwart

Het voegwerk tussen donker gekleurde keramische tegels of ander donkere materialen wordt vaak het het mooist met een lijmkit in het zwart. Bij Tooltopper heeft u de keuze uit twee verschillende varianten, één op basis van 1 components polyurethaan en één op basis van krimpvrij SMP polymeer. Naast lijmkit in het zwart hebben wij ook grijze, witte en bruine lijmkit in ons assortiment. Ook onze acrylaatkit en beglazingskit is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Lijmkit Sika

Het is gemakkelijk werken met een lijmkit van Sika op basis van polyurethaan. Na het drogen wordt er een sterke en soepele elastomeer gevormd. De speciale lijmkitten uit de 252 serie dempen trillingen, zijn niet corrosief en kunnen gemakkelijk worden overgeschilderd. Een lijmkit van Sika wordt geleverd in een handige kokervorm met een inhoud van 310 ml. Daardoor kunt u deze eenvoudig aanbrengen met onze kitpistolen die wij ruim op voorraad hebben. Tooltopper zorgt voor een snelle levering van uw bestelling!

Lijmkit kopen

Zowel beginnende als ervaren klussers vinden bij Tooltopper eenvoudig de juiste gereedschappen en materialen. Wanneer u lijmkit gaat kopen, bestelt u bijvoorbeeld heel gemakkelijk een plamuurmes mee. Hiermee kunt u na het aanbrengen van de kit eenvoudig de laatste oneffenheden wegschrapen. Verder is het altijd handig om terpentine of een ander verdunningsmiddel bij de hand te hebben. Deze vindt u in ons uitgebreide assortiment lijm, kitten en chemie. In onze webshop kunt u altijd heel eenvoudig de juiste lijmkit kopen.

 

Bezig met laden...