Sorteer op:
Co-hss Spiraalboor Din338 Izar 6,8 MM
International Tools Plaatwerkboor m 3MM
International Tools Puntlasboor Hsse 8X79MM
Irwin Trapboor Irwin 10 Trap 4M  4-22MM
Irwin Trapboor Irwin 7traps 3M 6-18MM
Phantom Metaalboor Hss Con. Mk2 21MM
Phantom Metaalboor Hss Din338n DIN338N 20.0MM
Phantom Spiraalboor HSS Aluminium 8.0mm
International Tools HSS Spiraalboor Eco Pro Tin Tip DIN338

Vanaf

Pagina
Metaalboren shop

Metaalboor

Met een metaalboor wordt het boren van gaten in verschillende metaalsoorten een makkelijke klus. Ze zijn speciaal ontwikkeld om door deze materialen heen te boren, wat in tegenstelling tot het boren in een materiaal zoals hout, natuurlijk een stuk lastiger gaat. Er zijn verschillende soorten metaal waar deze boren voor gebruikt kunnen worden: (roestvrij) staal, gietijzer, brons, lood, aluminium, zink en koper zijn bijvoorbeeld soorten metaal waar u moeiteloos doorheen komt met de juiste boren. Ze zien er in vergelijking met houtboren net even anders uit. Hoewel ze beiden een punt hebben, is die van de metaalboor iets minder scherp en steekt deze minder ver uit. Overigens kunnen metaalboren gebruikt worden voor het boren in hout (niet andersom), en zeker bij tropisch hardhout is het gebruik van een metaalboor zelfs aan te raden. Wel is het slim om in dat geval altijd even goed voor te boren, met een klein metaalboortje in een maat van maximaal 4 mm.

Een metaalboor van 16 mm, 20 mm en andere maten gebruiken

Bij Delftechniek vindt u een metaalboor in bekende maten zoals 16 mm en 20 mm. Deze zijn erg populair omdat boorgaten vaak deze specifieke afmetingen hebben. Ze worden dan ook veel gebruikt door vakmensen in de bouw, maar bij het klussen in en om het huis is dit ook een veelgebruikte maat. Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog zeer veel andere maten van deze verspanende gereedschappen, variërend van kleine maten zoals 2,5 mm tot de grotere uitvoeringen met een diameter van 40 mm of meer. Zo kunt u voor praktisch alle klussen waarbij er in metaal moet worden geboord, wel een geschikte maat vinden. Binnen ons assortiment hebben we uiteraard ook veel verschillende uitvoeringen van metaalboren, waaronder een:

 

 

  • Plaatboor
  • Spiraalboor
  • Meerfasenboor
  • Trappenboor
  • Plaatwerkboor

De beste metaalboren kopen

Wilt u de beste metaalboren kopen, dan is het goed op te letten op een aantal factoren. Zo zijn er bekende merken zoals Phantom, Labor en International Tools, die stuk voor stuk garant staan voor de hoogste kwaliteit. Niet voor niets worden deze dan ook veelvuldig gebruikt door loodgieters en vaklui in de bouw. Bij Delftechniek hebben we heel veel verschillende metaalboren van deze merken in ons assortiment, maar dan heel voordelig. Bovendien zorgen we ervoor dat u deze en andere producten in uw bestelling, zo snel mogelijk bezorgd krijgt op de locatie waar u ze nodig heeft. Wanneer u binnen een straal van 50 km van een vestiging van ons woont of werkt, kunnen we vaak nog dezelfde dag langskomen en hoeft u dus niet zelf op pad te gaan. Zo heeft u het voordeel van een lage prijs, snelle verzending en de garantie op de beste kwaliteit metaalboor!

Bezig met laden...