Sorteer op:
Flexovit Flexovit Schuurschijf met stofgaten en klithechting

Vanaf

Fein Schuurbladen fein tbv multimaster

Vanaf

Makita Schuurvel

Op voorraad

Vanaf

Flexovit Schuurstroken, klit

Vanaf

Flexovit Schuurschijf Flexibrite 178MM KLIT
Klingspor Schuurpapier, met klitteband P80

Vanaf

Makita Schuurvel driehoek

Vanaf

Forum Klitteb.schuurvel Hout 96mm K240 4234523031
3M™ Cibitron II Fiberschijf 982C 150mm K36
Schuurschijf GTN - Blue fire Norton
3M™ Cubitron™ II Schuurschijf K60 982C 125mm
Metabo Schuurpapier Assortim. 10 STUKS FMS
Metabo Hechtschuurblad 25 Stuks 125mm
Metabo Hechtschuurblad 25 Stuks 150mm

Schuurschijven

Bij houtbewerking zijn de juiste schuurschijven onmisbaar. Onze schuurschijven zijn in het bezit van stofgaten, waardoor ze minder snel dichtslibben. Ze zijn de perfecte accessoires voor kleine schuurmachines en bij ons heeft u de keuze uit een ronde of driehoekige vorm. Als klusser in hart en nieren heeft u baat bij ons ruime assortiment klusartikelen. Bij Tooltopper vindt u onder andere schuurschijven en schuurband van topkwaliteit!

Festool schuurschijven

Al meer dan 90 jaar heeft familiebedrijf Festool een onafgebroken passie voor hoogwaardige gereedschappen. Het oog voor detail en de jarenlange ervaring vindt u ook terug in Festool schuurschijven. Deze zijn betrouwbaar, duurzaam en robuust. Daar kunt u tijdens het schuren van op aan! Ook over de gebruiksvriendelijkheid van de schuurschijven zijn zowel doe-het-zelvers als professionals zeer te spreken. En Festool schuurschijven passen precies op onze Festool schuurmachines. U heeft als voordeel dat u bij ons heel eenvoudig Festool schuurschijven, schuurpapier en schuurvellen kunt bestellen!

Ronde schuurschijven

Bij Tooltopper kunt u bij de categorie verspanend onder andere terecht voor ronde schuurschijven met stofgaten. Deze worden het vaakst gebruikt, bijvoorbeeld bij het schuren met stofafzuiging. Dankzij de gaten in de schijven schuurpapier wordt tijdens het schuren met een schuurmachine het stof afgezogen. Hiermee voorkomt u dat het stof na afloop overal ligt. Ook werkt u schoner en gezonder. Ervaar de voordelen van ronde schuurschijven in onze webshop!

Flexovit schuurschijven

Flexovit legt al bijna 60 jaar de prioriteit bij veiligheid, prestaties en kostenbesparing. Het gebruikscomfort van Flexovit schuurschijven is dan ook erg hoog. Deze mogen naast vlaklamellenschijven niet ontbreken in uw gereedschapskist! De Flexovit schuurschijven zijn alleen in driehoekige vormen verkrijgbaar, omdat ze zo perfect passen op de bijpassende schuurmachines. Wij hebben klusartikelen van diverse merken in ons assortiment waarmee u kunt doorslijpen, afbramen, matteren, finishen en polijsten. Ontdek Flexovit schuurschijven in ons aanbod en profiteer van een snelle verzending!

 

Bezig met laden...