Sorteer op:
Flexovit Schuurrol Linnen K40 25M

Vanaf

Flexovit Schuurrollen, papier

Vanaf

Flexovit Rapid Stripschijf Blaze R9101 125x22mm
3M™ Schuurschijf Clean & Strip Gp Cg-zs Sc S Xcs 150x13x8 stift
Flexovit Fiberschijf Cubitron FX370

Vanaf

Flexovit Schuurpapier G131F-P100 Geel 50M
3M™ Scotch Brite Clean&strip 115X22MM GLASVEZEL
3M™ Scotch Brite Radial Bristle

Vanaf

3M™ Schuurrol fre-cut

Vanaf

3M™ Cubitron Ii Fiberschijf 982C 125MM K80
3M™ Schuurschijf 987c Cubitron Ii 127X22MM P80 RVS
3M™ Schuurschijf cubitron II

Vanaf

3M™ Scotch-Brite Surface Conditioning Schijf 178x22MM SC-DH
3M™ Roloc Bristle Borstel 51mm/groen P50 X22933
3M™ Roloc Bristle Borstel 51mm/wit P120 X22935
3M™ Schuurpapier 3M™ 734 waterproof 3M02006

Vanaf

3M™ Schuurpapier fre-cut

Vanaf

Flexovit Polijstvacht Velcro 125MM
Klingspor Schuurpapier, met klitteband P80

Vanaf

Flexovit Schuurschijf fiber zwaar gebruik

Vanaf

3M™ Scotch Brite Schuurschijf

Vanaf

3M™ Schuurschijf hookit

Vanaf

Flexovit Schuurrol rood

Vanaf

3M™ Schuurpapier fre-cut

Vanaf

Pagina

Schuurpapier

Nadat u met een machine eerst het oppervlak al vlakker heeft geschuurd, kunt u met schuurpapier vervolgens de laatste resten wegschuren. Doordat u zo een gladde ondergrond krijgt, zal de verf of lak beter op het hout hechten en zult u uiteindelijk minder tijd kwijt zijn aan onderhoud. Het schuurpapier van Tooltopper is daarom een uitstekende manier om uw klus te beginnen. Bestel eenvoudig online bij Tooltopper en profiteer van onze snelle levering!

Tip: Ontvet het oppervlak voor het schuren. Hierdoor schuurt u het vuil en vet niet in de ondergrond. Daarbij gaat het schuurpapier langer mee doordat het niet zo snel volloopt.

Welke korrel schuurpapier moet ik gebruiken?

Voor een snel resultaat gebruikt u schuurpapier met een korrel k40 of k60. Dit is een grove korrel, waarmee u direct de grootste oneffenheden weghaalt. Voor een fijner resultaat gebruikt u daarna schuurpapier met een korrel k120 of zelfs k180. Bij schuurpapier met een korrel van k180 zitten er 180 ‘korrels’ op een vierkante centimeter. Bij Tooltopper vindt u schuurpapier met een korrel tot maar liefst k400. Daarmee valt dus een zeer glad oppervlak te schuren.

3M schuurpapier

Bij Tooltopper vindt u de beste kwaliteit voor de beste prijs! Zo hebben wij topkwaliteit 3M schuurpapier. Hoewel het Amerikaanse bedrijf tegenwoordig vooral bekend is van post-its en de ‘Scotch tape’, is het in 1902 gestart als een fabriek voor schuurpapier. Nog altijd is 3M een toonaangevend merk in deze branche. Naast 3M schuurpapier kunt u ook kiezen voor de uitstekende kwaliteit van het van oorsprong Nederlandse Flexovit. Het schuurpapier van dit merk wordt al tientallen jaren bij zowel grote als kleine projecten gebruikt. Daarnaast produceren zij ook vlaklamellenschijven, waarmee u metalen kunt schuren.

Schuurpapier rol

Wanneer u kiest voor schuurpapier op rol zijn er twee verschillende soorten, namelijk schuurpapier op basis van papier of linnen. De laatste is dankzij de industriële kwaliteit ideaal voor gebruik in werkplaatsen en bij installatiebedrijven. Het voordeel van schuurpapier op een papieren rol is dat het universeel te gebruiken is. Daarnaast kunt u met schuurpapier op rol precies zoveel schuurpapier afscheuren als u nodig heeft. Ideaal dus wanneer u regelmatig schuurpapier nodig heeft voor een snelle klus.

Schuurpapier kopen

Welk soort schuurpapier u het beste kunt kopen is afhankelijk van uw klus. Naast de korrel is ook de vorm van het schuurpapier natuurlijk van belang. Wanneer u een schuurbandmachine heeft, kunt u het beste schuurbanden kopen. Voor andere modellen schuurmachine, zoals een driehoekschuurmachine of vlakschuurmachine bestelt u bij Tooltopper schuurschijven. Wilt u schuurpapier kopen maar heeft u vragen over één van deze producten of ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u namelijk graag verder.

 

Bezig met laden...