Sorteer op:
Pagina

Schuren producten

Voordat u een verflaag, een coating of lijm aanbrengt, is het belangrijk om het oppervlak eerst te schuren. De producten waarmee u deze klus kan uitvoeren, bestelt u eenvoudig online bij Tooltopper. In ons assortiment vindt u zowel fijne als grove korrels, zodat u elke klus gemakkelijk begint. Gebruik eerst schuurpapier met een grove korrel voor een snel resultaat, om vervolgens met een fijne korrel nauwkeurig te schuren. Voor deze producten en veel meer bent u bij Tooltopper aan het juiste adres!

Schuurpapier

Om nauwkeurig te werken is los schuurpapier vaak de beste optie. U heeft zelf, veel meer dan bij machines, de controle over het schuren. Gebruikt u wel een machine? Dan kunt het beste nog met de hand naschuren. Hiermee krijgt u een superstrak resultaat! Het oppervlak dat u schuurt is daarna bijvoorbeeld klaar om verf aan te brengen.

Tip: Ontvet het oppervlak voor het schuren. Hierdoor schuurt u het vuil en vet niet in de ondergrond. Daarbij gaat het schuurpapier langer mee doordat het niet zo snel volloopt. In onze categorie reinigingsmiddelen vindt u meerdere ontvetters waarmee u deze klus snel klaart.

Schuurbanden

Wanneer u een schuurmachine gebruikt, werkt u natuurlijk veel sneller dan wanneer u met de hand schuurt. Voor een bandschuurmachine heeft u dan wel schuurbanden nodig. Doordat u veel sneller resultaat ziet van uw werk, zal schuren ook leuker worden. Bij Tooltopper vindt u stevige schuurbanden van merken als Flexovit en Makita voor een voordelige prijs. Bovendien profiteert u ook van een snelle levering wanneer u bij onze webshop bestelt.

Schuurschijven

Werkt u met een vlakschuurmachine of driehoekschuurmachine? Dan hebben wij voor u allerlei schuurschijven, die geschikt zijn voor dergelijke apparaten. Deze zijn vooral geschikt wanneer u met houten oppervlakken werkt. Wanneer u een metalen ondergrond glad wilt schuren, is het beter om voor het fijne werk een vlaklamellenschijf te gebruiken. Het is ook mogelijk om hiervoor ander verspanend gereedschap te gebruiken, waarmee u bijvoorbeeld kunt slijpen. Naast schuurschijven bent u ook voor vele andere gereedschappen en toebehoren, zoals boren en zagen, aan het juiste adres bij Tooltopper.

Bezig met laden...