doorslijpschijven

Sorteer op:
3M™ Doorslijpschijf Cubitron Ii

Vanaf

Flexovit Doorslijpschijven

Vanaf

Flexovit Combinatieschijf 125X4X22.2
Flexovit Doorslijpschijf 76X1,0X10,0
Flexovit Doorslijpschijf

Vanaf

Flexovit Doorslijpschijf

Vanaf

Flexovit Doorslijpschijf

Vanaf

Flexovit Doorslijpschijf

Vanaf

Flexovit Doorslijpschijf

Vanaf

Flexovit Doorslijpschijf 180X3X22.2
Flexovit Doorslijpschijf

Vanaf

Flexovit Doorslijpschijf vlak Mega-Line Staal 125X2.5X22.2

Vanaf

3M™ Cubitron™ II Doorslijpschijf T41 180mm
Flexovit Doorslijpschijf Vlak Mega-Line Inox 125X1,0X22,2
Flexovit Doorslijpschijf 230X3X22.2
Flexovit Doorslijpschijf Vlak - Inox 100X1.0X10.0mm

Doorslijpschijven

Als u steen of metaal door wilt slijpen, raden wij u aan om doorslijpschijven te gebruiken. Het is afhankelijk van uw klus, welke dikte of soort schijven u moet gebruiken. De keuze voor grootte hangt af van de diepte van het slijpen want hoe groter de schijf, hoe dieper u kunt slijpen. Als u niet heel precies hoeft te slijpen, kunt u het beste een dikkere schijf gebruiken. Deze gaan langer mee en breken niet zo snel. Ook is het van belang dat de schijven op het gereedschap van uw keuze passen. Doorslijpschijven vindt u voordelig in onze webshop!

Flexovit doorslijpschijven

De expertise in techniek en productie zorgt ervoor dat Flexovit doorslijpschijven een hoge kwaliteit hebben. Ze zijn geschikt voor de doe-het-zelver én de professional. Welke wens op het gebied van slijpen, afbramen, matteren, aanscherpen, finishen of polijsten u ook heeft, Flexovit heeft het materiaal voor u. Tooltopper zorgt ervoor dat u uw Flexovit doorslijpschijven of afbraamschijven snel in huis heeft!

Doorslijpschijven staal

Tooltopper levert doorslijpschijven voor staal in verschillende diameters. Deze schijven worden gebruikt in verschillende branches van de bouw. Wanneer u doorslijpschijven voor staal wilt gebruiken, dan is het belangrijk om de juiste schijven te kiezen. Dit doet u door te letten op de korrelsoort, de korrelgrofte en de hardheid. Tijdens het gebruik houdt u het slijpen veilig door beschermende kleding te dragen. U kunt bij vragen over doorslijpschijven voor staal altijd contact met ons opnemen.

Doorslijpschijven kopen

Komt er een klus aan en wilt u doorslijpschijven kopen? Controleer dan of deze schijven geschikt zijn voor de slijpmachine die u wilt gebruiken. Let hierbij op het toerental en of de schijf in de beschermkap van uw slijpmachine past. Kies ook de juiste schijf bij het materiaal dat u wilt gebruiken. En gebruik doorslijpschijven niet om te ontbramen of schuren. Door doorslijpschijven of slijpstenen te kopen bij Tooltopper kiest u voor kwaliteit!

 

Bezig met laden...