Sorteer op:
Veritas Slijpsteenscherper Rol Met 3 Plaatjes
Flexovit Flexbrite Lamellenwiel Stift P150 60x30mm
Flexovit Slijpsteen Bakeliet, Kom 110X95X14
Sievert Rol Voor Slijpsteenscherper 3610 700992
Sievert Rol Voor Slijpsteenscherper 3611 701002
Flexovit Stiftslijpsteen 6X20X6
Pferd Polinox-slijpstift 60X50X6 280
Flexovit Stiftsteen keramisch vorm w

Vanaf

Flexovit Flexovit Stiftsteen A30R Bakeliet

Vanaf

Flexovit Stiftslijpsteen A30R

Vanaf

Veritas Slijpsteenscherper Rol Met 8 Plaatjes

Slijpstenen

Tooltopper biedt u kwalitatief hoogwaardige slijpstenen die geschikt zijn voor ontbramen, matteren en finishen. Al in de jonge steentijd werd deze techniek gebruikt om stenen bijlen te polijsten. Tegenwoordig gebruiken we grove en fijne slijpstenen om gereedschap te slijpen. Hierbij geldt dat de ideale maat slijpsteen afhankelijk is van de klus die u wilt uitvoeren. Bij Tooltopper profiteert u van een snelle levering!

Soorten slijpstenen

Welke soorten slijpstenen zijn er? Tooltopper heeft veel bekende merken in het assortiment, zoals Flexovit, Pferd, Sievert en Veritas. Het voordeel van Flexovit is de lange ervaring waardoor de producten van topkwaliteit zijn. Pferd is zeer betrouwbaar als leverancier en voorziet de klanten van deskundig advies. Sievert behandelt hun producten met een speciale hardingsmethode en Veritas heeft een koppositie in Canadees houtbewerkingsmateriaal. De verschillende soorten slijpstenen vindt u in onze webshop!

Flexovit slijpstenen

In ons assortiment vindt u onder andere Flexovit slijpstenen. Dit merk staat bekend om zijn expertise en levert al meer dan 60 jaar producten die u perfect en professioneel resultaat bieden. De collectie is speciaal ontwikkeld voor industrieel gebruik. Achter de Flexovit slijpstenen zit veel technische kennis en de producten zijn dan ook van hoge kwaliteit. In de webshop vindt u Flexovit en nog vele andere merken die elke klus makkelijker maken!

Slijpstenen kopen

Bent u van plan om slijpstenen te kopen? Dan bent u bij Tooltopper aan het juiste adres! Voordat u aan een klus begint, is het belangrijk om na te gaan welke korrel u nodig heeft. Een grove korrel geeft bijvoorbeeld een andere uitkomst dan een fijne. Bij Tooltopper vindt u naast een variatie aan slijpstenen ook afbraamschijven en doorslijpschijven voor een scherpe prijs. Wilt u slijpstenen kopen maar twijfelt u? Neem dan contact op met onze medewerkers, zij staan voor u klaar!

 

Bezig met laden...