Sorteer op:
Kelfort Decoupeerzaagblad T101Br 5St
Kelfort Decoupeerzaagblad T101D 5St
Kelfort Decoupeerzaagblad T101B 5St
Bosch Bosch Decoupeerzaagblad T111C 5St
Kelfort Decoupeerzaagblad T301Cd 5St
Kelfort Decoupeerzaagblad T101 Aif 5St
Kelfort Decoupeerzaagblad T118B 5St
Kelfort Decoupeerzaagblad T118A 5St
Kelfort Decoupeerzaagblad T344D 5St
Bosch Decoupeerzaagblad Bi-met T118Af 5St
Bosch Decoupeerzaagblad T101A 5St
Kelfort Decoupeerzaagblad T101Ao 5St
Kelfort Decoupeerzaagblad T318A 5St
Kelfort Decoupeerzaagblad T244D 5St
Kelfort Decoupeerzaagblad T144D 5St
Kelfort Decoupeerzaagblad T127D 5St
Kelfort Decoupeerzaagblad T234X 5St
Bosch Decoupeerzaagblad T318B 5St
Bosch Decoupeerzaagblad - T118EOF 5 stuks
Bosch Decoupeerzaagblad Riff T150Rd 3St
Bosch Decoupeerzaagblad T118Ehm 3St
Makita Decoupeerzaag DJV182ZJ (Zonder Accu)
Bosch Decoupeerzaagblad À 5 St T227D 5St

Decoupeerzaagbladen

U kunt vormen uit plaatmateriaal zagen door decoupeerzaagbladen te gebruiken. Er zijn verschillende soorten zaagbladen te koop, voor diverse toepassingen en materialen. Voor harde materialen wordt een laag toerental ingesteld om verhitting te voorkomen. Ook kunt u kiezen uit grove of fijne tanden aan de zaag. Wanneer de tanden van de machine zijn afgericht, vormen er geen splinters. Ontdek de ergonomische decoupeerzaagbladen van Tooltopper!

Bosch decoupeerzaagbladen

Bosch elektrische gereedschappen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarom zijn Bosch decoupeerzaagbladen ook geschikt voor de vakman én industrie. De typerende innovatiekracht zorgt ervoor dat u heel eenvoudig verschillende vormen kunt zagen in diverse materialen. Wanneer u Bosch decoupeerzaagbladen gaat gebruiken, is het belangrijk om veilig te werken door beschermende kledingoogbescherming en een stofmasker te dragen.

Decoupeerzaagbladen soorten

Tooltopper heeft decoupeerzaagbladen in verschillende soorten in het assortiment. U kunt bij ons kiezen voor zaagbladen in afmetingen van 74 tot 100 millimeter. U kunt daarnaast kiezen voor verschillende tandvormen, de keuze hiervoor is afhankelijk van de gewenste afwerking. De merken die wij u aanbieden zijn onder andere Kelfort en Bosch. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Kies het beste gereedschap uit onze decoupeerzaagbladen soorten en wij zorgen voor een snelle levering!

Decoupeerzaagbladen kopen

Wanneer u decoupeerzaagbladen gaat kopen, wilt u graag nauwkeurig zagen. Dit kan met onze zaagbladen! Op onze website vindt u overzichtelijke informatie over de materiaaldikte, tandverdeling en getande lengte van onze zaagbladen. Bovendien profiteert u van een snelle levering. Bij Tooltopper vindt u hét gereedschap voor elke klus en kunt u voordelig decoupeerzaagbladen kopen!

 

Bezig met laden...