Sorteer op:
Bosch Decoupeerzaagblad - T118EOF 5 stuks
Bosch Decoupeerzaagblad Riff T150Rd 3St
Bosch Bosch Decoupeerzaagblad T111C 5St
Bosch Decoupeerzaagblad T101A 5St
Bosch Decoupeerzaagblad T118Ehm 3St
Bosch Decoupeerzaagblad Bi-met T118Af 5St
Makita Decoupeerzaag DJV182ZJ (Zonder Accu)
Bosch Decoupeerzaagblad À 5 St T227D 5St
Pagina
Decoupeerzaagbladen shop

Decoupeerzaagblad

Een decoupeerzaagblad is een bepaald soort zaagblad dat wordt gebruikt op decoupeerzagen. Het blad is smal en rechthoekig, en in de regelmaat vrij kort. De bladen worden in de machine geplaatst, en wanneer deze wordt ingeschakeld, zal het zaagblad in hoog tempo automatisch op en neer bewegen. Het grote voordeel in vergelijking met een handzaag is dan ook dat het gebruik ervan, nauwelijks kracht kost. Het wordt gebruikt voor het op maat zagen of afzagen van diverse houtsoorten en metalen of kunststof producten. Dat is dan ook de reden dat er veel verschillende soorten decoupeerzaagbladen zijn ontwikkeld, waarbij vooral de vertanding verschilt. De tanden van het blad zijn bijvoorbeeld grof of juist erg fijn. Afhankelijk van het product dat u wilt bewerken, kunt u dan een geschikte variant kiezen. Bij Delftechniek hebben we in ieder geval een nieuw decoupeerzaagblad in ons assortiment voor praktisch elke klus, of u nu aan het werk bent met hout, metaal of kunststof.

Welk decoupeerzaagblad voor laminaat?

Voor het zagen van laminaat kunt u heel goed gebruik maken van een decoupeerzaag, maar het is belangrijk dat u hierbij het juiste zaagblad gebruikt. U wilt namelijk voorkomen dat u bij het zagen, beschadigingen toebrengt aan de planken voor de laminaatvloer. Een handige tip is om in ieder geval voor het zagen, de zaaglijn te voorzien van schilderstape. Op die manier voorkomt u dat het blad gaat versplinteren, omdat alle vezels strak op hun plaats blijven. En gebruik natuurlijk de juiste zaag met speciale tanden. De vertanding van een laminaatzaagblad is namelijk omgekeerd, en wordt ook wel holtandzaagblad of daktandzaagblad genoemd. Zo bent u bij het op maat zagen van laminaat met het juiste decoupeerzaagblad, verzekerd van het beste resultaat.

Nieuwe decoupeerzaagbladen kopen

Wilt u nieuwe decoupeerzaagbladen kopen, van de hoogste kwaliteit en voor een vaste lage prijs? Bij Delftechniek vindt u dan gegarandeerd wat u zoekt. In ons online assortiment hebben wij namelijk alle denkbare zaagbladen op voorraad liggen, die u kunt gebruiken voor de meest uiteenlopende doeleinden. Ze zijn bij sommige varianten los verkrijgbaar, maar over het algemeen worden ze geleverd in een handige set met 5 stuks. Daardoor hoeft u ze niet iedere keer opnieuw te bestellen, maar heeft u gelijk een aantal voor de gereedschapskist. Dankzij onze snelle levertijd, kunt u ze de volgende werkdag al gebruiken. Ook bent u bij Delftechniek altijd verzekerd van vaste lage prijzen!

Voor het zagen van laminaat kunt u heel goed gebruik maken van een decoupeerzaag, maar het is belangrijk dat u hierbij het juiste zaagblad gebruikt. U wilt namelijk voorkomen dat u bij het zagen, beschadigingen toebrengt aan de planken voor de laminaatvloer. Een handige tip is om in ieder geval voor het zagen, de zaaglijn te voorzien van schilderstape. Op die manier voorkomt u dat het blad gaat versplinteren, omdat alle vezels strak op hun plaats blijven. En gebruik natuurlijk de juiste zaag met speciale tanden. De vertanding van een laminaatzaagblad is namelijk omgekeerd, en wordt ook wel holtandzaagblad of daktandzaagblad genoemd. Zo bent u bij het op maat zagen van laminaat met het juiste decoupeerzaagblad, verzekerd van het beste resultaat."

Bezig met laden...