Sorteer op:
Oxxa® Handschoen X-Cut Flex IP 51-705 Mt

Vanaf

Oxxa® Werkhandschoenen X-Pro Winter Dry 51-870 Zwart/Blauw

Vanaf

Oxxa® Werkhandschoenen X-Frost 51-860 Zwart/Grijs

Vanaf

Oxxa® Werkhandschoenen E-mission Prime Cut D 52-750
Oxxa® Werkhandschoenen E-mission Prime Cut D 52-750

Vanaf

Oxxa® E-mission Flex 52-200 Werkhandschoenen
Oxxa® E-mission Flex 52-200 Werkhandschoenen

Vanaf

Oxxa® E-nature Top Grip 52-050 Werkhandschoenen
Oxxa® E-nature Top Grip 52-050 Werkhandschoenen

Vanaf

Oxxa® Oxxa X-Touch-Pu-W Wit 51-115

Vanaf

Portwest Werkhandschoen A271 Anti Impact Grip Geel

Vanaf

ATG MaxiCut® Werkhandschoenen 34-450 Groen/Grijs

Vanaf

Oxxa® Tropic Comfort 11-461 Handschoenen

Vanaf

DELTAPLUS Handschoen Venicut52

Vanaf

Facom Veiligheidsoverhandschoen

Vanaf

Oxxa® Handschoen Tropic Wit

Vanaf

Oxxa® Werkhandschoen Protector 14-705 Zwart/Grijs

Vanaf

Blaklader Handschoen Mekaniekers

Vanaf

Oxxa® Werkhandschoenen 14-086 PU-Flex

Vanaf

Honeywell Werkhandschoenen Nitril T4700

Vanaf

Showa Werkhandschoen Gp-Kv1 Kevlar

Vanaf

Showa Werkhandschoen Gp-Kv2R Kevlar

Vanaf

Oxxa® Handschoen M-Grip

Vanaf

OX-ON Werkhandschoen - Worker Supreme Driver Ii

Vanaf

Oxxa® Officiershandschoen 11-418

Vanaf

. Nerflederen Naturel Kleurige Officiershandschoen

Vanaf

Oxxa® Werkhandschoen Majestic Nerfleder Grijs

Vanaf

Pagina

Veiligheidshandschoenen

Of u nu met mechaniek bezig bent, bij vuur in de buurt komt of straling, bij Tooltopper vindt u voor iedere klus de juiste veiligheidshandschoenen! In ons brede assortiment heeft u een ruime keuze uit verschillende modellen en materialen. Wat dacht u bijvoorbeeld van handschoenen van latex, zowel in varianten die u tegen de kou beschermen als wegwerp exemplaren? Hoe dik of dun uw veiligheidshandschoenen ook moeten zijn, bij Tooltopper vindt u zeker wat u zoekt!

Leren veiligheidshandschoenen

U heeft de keuze uit grote merken als OX-ON, Blåkläder, Sacobel en Worksafe wanneer u leren veiligheidshandschoenen nodig heeft. Het materiaal en het model hangen uiteraard af van de omstandigheden waarin u deze vorm van bescherming gebruikt. Werkt u buiten in de winter of misschien in een koelcel? Dan komen lederen handschoenen zeker van pas. Wanneer het echt de bedoeling is dat uw handen droog en koel blijven, zijn nitril handschoenen juist weer aan te raden. Wilt u er zeker van zijn dat u de beste leren veiligheidshandschoenen kiest en twijfelt u of dit materiaal goed aansluit bij uw werkzaamheden? Stel uw vragen dan gerust aan onze deskundige klantenservice.

Veiligheidshandschoenen klassen

Om aan te geven voor welke omstandigheden ze gebruikt kunnen worden, zijn veiligheidshandschoenen in klassen ingedeeld. In het grote aanbod van Tooltopper wordt op deze regel uiteraard geen uitzondering gemaakt! We maken u er graag van bewust dat zelfs voor een bepaald type handschoenen - bijvoorbeeld lashandschoenen - varianten met uiteenlopende normeringen kunnen bestaan. Zo zijn veiligheidshandschoenen voor lassen in de klassen EN 12477 Type A (EN 420) en Type B (EN 407) ingedeeld. In onze uitgebreide webwinkel kunt u heel eenvoudig selecteren op de juiste normering.

Veiligheidshandschoenen kopen

Wilt u voordelig uw professionele veiligheidshandschoenen kopen? Dan moet u zeker bij Tooltopper zijn! Bij ons heeft u de keuze uit de comfortabelste modellen van de meest betrouwbare materialen. Bovendien selecteert u uit ons ruime aanbod eenvoudig de juiste maat. Meer handbescherming nodig? Kies uit disposables, beschermmouwen, vingerlingen en andere accessoires. Deze kunt u gemakkelijk en voor een scherpe prijs samen met uw veiligheidshandschoenen kopen bij Tooltopper. Wij laten uw persoonlijke bescherming namelijk niet aan het toeval over!

 

Bezig met laden...