Sorteer op:
Ejendals MIG Lashandschoen Tegera 19 Maat 10
Lashandschoen Mig 126 Maat 10
. Lashandschoen Argon-Arc

Vanaf

Lashandschoenen Goat Skin 10-1009 XL
Oxxa® Lashandschoen Van Rood Splitleder Split Kevlar
. Lashandschoen Mig Tegera 19 mt 11
Facom Veiligheidsoverhandschoen

Vanaf

Weldas Softouch Tig Lashandschoenen - 10-1003

Vanaf

. Spiderhand Lashandschoenen

Vanaf

. Spiderhand Lashandschoenen

Vanaf

. Spiderhand Lashandschoenen

Vanaf

Sacobel Sacobel Lashandschoenen Wit 5 Vinger 3210
. Lashandschoen Tig Mt-2 Large
. Lashandschoen Van Rood Splitleder 15312220
SafeWorker Lashandschoen 4315 mt 10
. Lashandschoen Goat Skin 10-1009 L
Weldas Lashandschoen Tig 10-1003 XL
. Lashandschoen Lcr/36Pb1184

Lashandschoenen

Wanneer u werkt met zware apparatuur en taken verricht waarbij de vonken er letterlijk en figuurlijk vanaf vliegen, heeft uw persoonlijke veiligheid uiteraard de hoogste prioriteit. Daarom vindt u bij Tooltopper hoge kwaliteit lashandschoenen in de meest uiteenlopende varianten! Voor zowel het grove als het precieze werk treft u bij ons dan ook de hoogste kwaliteit persoonlijke bescherming. Hiermee bedekt u uw handen en in sommige gevallen zelfs uw onderarmen in hun geheel. Wilt u de risico’s op uw werkvloer verlagen? Kies dan voor onze hoogwaardige lashandschoenen!

TIG Lashandschoenen

In sommige gevallen staat de dikte van uw werkhandschoenen voorop om te voorkomen dat u brandwonden oploopt. Maar ook de bewegingsvrijheid van uw vingers kan cruciaal zijn voor precisiewerk. Gelukkig vindt u volop TIG lashandschoenen bij Tooltopper waarmee u nauwkeurige handelingen zoals het doorvoeren van draden en het verstellen van uw toorts van een leien dakje gaat! Wilt u werkhandschoenen kopen voor het lassen waarbij u profiteert van hoge vingergevoeligheid? Kies dan voor TIG lashandschoenen met de mechanische norm EN 388 en de thermische norm EN 407 (type B).

Lashandschoenen leer

Uw handen genieten optimale bescherming met onze robuuste lashandschoenen van leer. Hierbij profiteert u van een hoge slijt- en scheurvastheid en een perfecte mechanische bescherming. Ze zijn uitermate geschikt voor zwaar werk. Bovendien staan leren werkhandschoenen bekend om hun hittebestendigheid. Ze zijn daarnaast zeker in staat om snijwonden aan uw handen te voorkomen. Daar komt en nog bij dat lashandschoenen van leer ook nog eens zeer soepel zijn. Kies dan ook uw maat, merk, kleur en veiligheidsnormering uit bij Tooltopper!

Lange lashandschoenen

Een combinatie van comfort en veiligheid is cruciaal wanneer u gaat lassen. Om te voorkomen dat u onnodig veel afstand hoeft te nemen van uw werk, kunt u onze lange lashandschoenen dragen. Deze beschermen naast uw handen uw gehele onderarm! Met deze manchet bent u in staat om te rusten op het te bewerken oppervlak, zonder daarbij het risico op verbranding te lopen. Wilt u zonder gevaar voor eigen veiligheid dicht op uw werk kunnen zitten? Dan kunt u niet om de lange lashandschoenen van Tooltopper heen!

Lashandschoenen kopen

Vanuit ons brede aanbod kunt u eenvoudig en voordelig uw gewenste lashandschoenen kopen. Ook voor andere werkzaamheden hebben wij de perfecte bescherming van uw vingers en de hygiëne op de werkvloer ruim op voorraad. Voor delicate taken gebruikt u dan ook onze handschoenen van nitril en latex. U doet er zeer verstandig aan deze samen met uw lashandschoenen te kopen bij Tooltopper. Zo haalt u in één keer alle beschermende middelen in huis die u voor uw uitgebreide werkzaamheden nodig heeft!

 

Bezig met laden...