Sorteer op:
Ansell Handschoen Hycron 27-805 mt10
Oxxa® Handschoen M-Trile 50-040 mt 10
Showa Handschoen 310 Latex Grip

Vanaf

Ansell Werkhandschoenen Hycron 27-607 mt 10
. Handschoen My-T-Gear Blauw mt 10
Ansell Handschoen Hycron 27-607 mt 9 Met Kap
Oxxa® Werkhandschoenen X-Pro Winter Dry 51-870 Zwart/Blauw

Vanaf

Oxxa® Werkhandschoenen X-Frost 51-860 Zwart/Grijs

Vanaf

Portwest Werkhandschoen A271 Anti Impact Grip Geel

Vanaf

ATG MaxiCut® Werkhandschoenen 34-450 Groen/Grijs

Vanaf

Oxxa® Werkhandschoen Protector 14-705 Zwart/Grijs

Vanaf

Oxxa® Werkhandschoenen 14-086 PU-Flex

Vanaf

Honeywell Werkhandschoenen Nitril T4700

Vanaf

Hawedo Werkhandschoen Nitril/pu Coating Flexgrip Pro 80700

Vanaf

ATG Werkhandschoen Atg Maxiflex Ultimate Nylon W/ Nitrile Coating

Vanaf

Kcl Handschoenen Ongepoederd Doos 50 Stuks 743

Vanaf

Ansell Handschoen AlphaTec 58-535B MT11
Ansell Werkhandschoenen AlphaTec 58-535B Groen Maat 8
Oxxa®  51-170 X-Nitrile-Lite Geel Maat 9
CMT Nitril Handschoenen Blauw Maat M 100 Paar
CMT Nitril Handschoenen Blauw Maat XL 100 Paar
CMT Nitril Handschoenen Blauw Maat L 100 Paar
Ansell Handschoen Alphatec Antriciet/Groen Nitril Coating 58-535B Maat 10
Colad Disposable Nitril Handschoenen Zwart 60 stuks Maat XL
Pagina

Handschoenen nitril

In diverse industrieën voeren zowel veiligheid als hygiëne de boventoon. Vandaar dat handschoenen van nitril vaak onontbeerlijk zijn! Deze beiden zeker een uitkomst wanneer de drager allergisch is voor handschoenen van latex. Bovendien is dit synthetische rubber een stuk steviger, zodat deze accessoires vaker dan eens gebruikt kunnen worden. Ook zijn handschoenen van nitril veilig te gebruiken in combinatie met olie, vet, spatten en bepaalde chemicaliën! In ons ruime assortiment heeft u een brede keuze uit verschillende maten.

Handschoenen nitril zwart

Heeft u bepaalde voorkeuren voor het uiterlijk en de kleur van uw handschoenen van nitril? Onder andere in het zwart kunt u verschillende typen werkhandschoenen kopen bij Tooltopper van dit betrouwbare materiaal! Ze komen zeer van pas wanneer vuil niet op mag vallen. Is het van groot belang dat u duidelijk kunt zien wat u doet? Naast handschoenen van nitril in het zwart behoren onder andere de kleuren groen, rood en wit in diverse tinten tot de uitgebreide mogelijkheden. Bij Tooltopper passen we uw veiligheidsmaatregelen graag aan uw persoonlijke voorkeuren aan!

Handschoenen nitril ongepoederd

Vocht en zweet worden sneller opgenomen wanneer u gepoederde werkhandschoenen draagt. Voor de voedselindustrie heeft u echter zogeheten ‘food grade’ exemplaren nodig. Dit houdt in dat er geen poeder aan mag zitten. Met handschoenen van nitril die ongepoederd zijn voldoet u aan deze strenge industriële eisen. Gelukkig zijn deze bij Tooltopper in groten getale verkrijgbaar! In ons brede aanbod vindt u precies de beschermende kleding die u zoekt. Voor handschoenen van nitril die ongepoederd zijn, komt u dan ook snel bij ons uit!

Handschoenen nitril kopen

Wilt u voordelig handschoenen van nitril kopen die voldoen aan de richtlijnen van uw vakgebied? Dan moet u absoluut bij Tooltopper zijn! Ook voor andere industrieën hebben wij precies op voorraad wat u nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan hoge kwaliteit lashandschoenen en comfortabele leren werkhandschoenen. Ze bieden bescherming tegen kou, vuil en verwondingen en zorgen bovendien voor een hygiënische werkomgeving. Heeft u hiernaast nog andere veiligheidsmaatregelen nodig? Deze kunt u eenvoudig samen met uw handschoenen van nitril kopen bij Tooltopper!

 

Bezig met laden...