Sorteer op:
Showa Werkhandschoen 306 Dual Latex

Vanaf

. Latex Handschoen Huishoud Geel

Vanaf

Ansell Hs Neotop 29-500 Zwart Maat 085

Vanaf

Oxxa® Werkhandschoen Nitril Grippaz Pro

Vanaf

OX-ON Winter Handschoen Driver Gevoerd

Vanaf

M-Safe Werkhandschoen Latex Onderzoekshandschoen 100 Stuks

Vanaf

. Spiderhand Lashandschoenen

Vanaf

. Neopreen Handschoen 30 Cm Zw.

Vanaf

Honeywell Pu Foam Deep Blue Winterhandsc H.

Vanaf

DELTAPLUS Thermohandschoen Waterdicht Thrym Vv736

Vanaf

SafeWorker Werkhandschoen Sw 17 Winter Gr Ijs Acryl/kat/pol/latex

Vanaf

Facom Isolerende Handschoenen

Vanaf

Showa Handschoen Assembly Grip-lite

Vanaf

Blaklader Gevoerde Werkhandschoen Ambach T 2249 Zwart

Vanaf

North V.heidshandschoen Perfect-fit Zwarte Pu Coating (nylon)

Vanaf

Ansell Nitril Handschoen T 92-600

Vanaf

Ansell Huishoudhandschoen Geel

Vanaf

Ansell Hs Hylite 47-402 Blauw Met Manchet

Vanaf

. R2 Original Rugged Rigger Winter 86718 WEst Chester Size

Vanaf

SIP Zaaghandschoen Groen

Vanaf

Kelfort Handschoenen Winter Kelfort Kel-grip Mt.xxl KEL-GRIP MT.XXL
Ansell Handschoen AlphaTec 58-535B MT11
Weldas Werkhandschoen Veiligheidskleuren Maat L
Ansell Werkhandschoenen AlphaTec 58-535B Groen Maat 8

Handbescherming

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk van uw leuke baan genieten. Dat begrijpen we bij Delftechniek maar al te goed. Daarom kunt u bij ons hoogwaardige handbescherming en andere werkkleding bestellen. Wij hebben een ruim assortiment beschermingsmiddelen, machines en gereedschappen in huis en bedienen zowel grote als kleine bedrijven. Naast de standaard kleding en handbescherming bieden wij ook maatwerk, zoals persoonlijke otoplastieken. U leest meer over ons ruime assortiment en de diverse services op onze uitgebreide website.

Handbescherming werk

Als u fysiek werk doet, zijn uw handen erg belangrijk. Goede handbescherming tijdens het werk is dan ook een must. Met de juiste werkhandschoenen kunt u uw taken op een veilige manier uitvoeren. Beschermmouwen zorgen er tevens voor dat ook uw onderarmen minder risico lopen op beschadigingen. U bestelt zowel de handschoenen als beschermmouwen voordelig online bij Delftechniek. Onze producten voor handbescherming tijdens het werk voldoen aan alle huidige richtlijnen en strenge regels. Zo bent u verzekerd van hoogwaardige werkkleding waar u veel profijt van zult hebben.

Handbescherming lassen

Om te voorkomen dat rondspringende vonken van uw lasapparaat uw huid beschadigen, is handbescherming tijdens het lassen erg belangrijk. Wij hebben een uitgebreid assortiment lashandschoenen waarmee u niet alleen uw handen, maar ook uw gehele onderarmen bedekt. Bij Delftechniek vindt u naast de ideale producten voor handbescherming tijdens het lassen ook andere laskleding, lashelmen, en lasbrillen. Dankzij onze veiligheidskleding kunt u met een gerust hart aan het werk gaan!

Handbescherming kopen

Bij Delftechniek hebben we veel kennis in huis over oerdegelijke werkkleding. Onze deskundige medewerkers adviseren u dan ook graag om professionele handbescherming te kopen. Hetzelfde geldt voor ademhalingsbescherming, werkkleding en gehoorbescherming. Wij hebben vestigingen in Groningen, Drenthe en Noord-Holland waar u van harte welkom bent. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden als u handbescherming wilt kopen. Weet u al precies wat u nodig heeft? Bestel dan eenvoudig online. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt.

Bezig met laden...