hoofdbescherming

Sorteer op:
Honeywell Safety Products Spatglas GLAS

Vanaf

Multivision Binnenspatruit M V Deluxe

Vanaf

Honeywell Safety Products Lasschild shellfo

Vanaf

North Lasruit Rond 50 Kl.05

Vanaf

. Binnenspatruit M V Carbon

Vanaf

Kelfort Veiligheidshelm KEL-BDB Geventileerd Blauw
Kelfort Veiligheidshelm KEL-BDB Geventileerd Geel
Kelfort Veiligheidshelm KEL-BDB Geventileerd Wit
Veiligheidshelm Quartz Iv Pp - 3 - 816-0103MFG-ORA
UVEX Veiligheidshelm - wit
Portwest Vlamvertragende Antistatische nekbescherming
Honeywell Werkscherm Perfo-b - 18cm
BLS Volgelaatsmasker 5600 Thermoplastisch Rubber
Edge Veiligheidshelm Whistler HDPE 4-Punts Textiel Binnenwerk Zonder Ventilatie Zwart
DELTAPLUS Veiligheidshelm Quartz-Up Geventileerd Groen
DELTAPLUS  Geventileerd Wit
3M™ Speedglas Lashelm H-701 QR-serie
3M™ Peltor Headset DAB+ & FM-radio HRXD7P3 Zwart
3M™ Versaflo Gelaatsscherm M-307 Wit met Brandwerende Gelaatsafdichting
3M™ Veiligheidshelm Peltor G3000 Geventileerd Geel
3M™ Veiligheidshelm Peltor G3000 Geventileerd Groen
3M™ Versaflo Gelaatsscherm M-206 Wit met Hoofdkap
3M™ Gelaatscherm Transparant V2C voor Peltor Veiligheidshelm
3M™ Bosbouwset Helm + Vizier + Oorkappen G500V5F11H51-GU Geel
Pagina

Hoofdbescherming kopen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom doet u er zeer verstandig aan om hoofdbescherming te kopen bij een specialist op dit gebied! En laat Tooltopper nou net een expert zijn wanneer het op persoonlijke bescherming aankomt. Of u nu een lashelm wilt kopen om uw ogen te beschermen of een muts die u behoedt voor de kou, bij ons vindt u precies wat u nodig heeft. Wilt u perfect voorbereid aan het werk gaan? Door uw hoofdbescherming te kopen bij Tooltopper hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken!

Hoofdbescherming kopen helm

In ons brede assortiment vindt u alleen maar topkwaliteit hoofdbescherming! Het kopen van een helm is bij Tooltopper bovendien eenvoudig én voordelig. Deze heeft u uiteraard in verschillende soorten en maten. Zo kunt u een gekleurde veiligheidshelm kopen die precies past bij uw werkuniform en bovendien aan alle veiligheidsvoorschriften van uw vakgebied voldoet. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om toebehoren voor uw hoofdbescherming te kopen. Rust uw helm bijvoorbeeld uit met een neklap, kinbescherming of vervangend binnenwerk.

Hoofdbescherming kopen gelaatsscherm

Komen er nogal eens vonken, splinters en andere minuscule projectielen op u afvliegen tijdens uw werkzaamheden? Dan is hoofdbescherming kopen in de vorm van een gelaatsscherm zeer verstandig. Hiermee worden uw ogen, mond en neus behoed voor allerlei verwondingen. Heeft u specifieke eisen voor uw veiligheidsaccessoires? Voor onder andere de bosbouw en de zware industrie kunt u bij ons passende hoofdbescherming kopen. Kies bijvoorbeeld een gelaatsscherm uit dat voorzien is van oorkleppen wanneer u met luid materieel aan de slag gaat!

Hoofdbescherming online kopen

Bij Tooltopper kunt u de hoogste kwaliteit hoofdbescherming online kopen voor een aantrekkelijke prijs. Profiteer van de beste merken en de meest volledige veiligheidsmaatregelen die u kunt uitkiezen op basis van soort, kleur, fabrikant en veiligheidsnormering. Ieder vak kent natuurlijk wel zijn risico’s. Maar dankzij Tooltopper bent u in staat om deze aanzienlijk te verminderen door uw hoofdbescherming online te kopen! Maak een keuze uit ons brede assortiment en begin volledig voorbereid aan uw dagelijkse bezigheden.

 

Bezig met laden...